18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Bavaria World Darts Trophy 2004 Nieuws

 

 
Terug

 
Uitslagen heren          Uitslagen dames                


Dag 9 Zondag 12 september 2004
 
Finale
Raymond van Barneveld - Martin Adams
Weer een titel voor Barney. Hij won met 6-4 van Martin Adams. Voor de pauze stond Martin Adams nog met 2-3 voor, Maar daarna won van Barneveld drie sets op rij, en werd het 5-3. Adams maakte er nog 5-4 van, maar de volgende set ging weer naar Raymond, en won hij dus de wedstijd. Barney gooide 108, 2x110, en 131 uit. Adams gooide 2x121 uit.
 
Francis Hoenselaar - Anastacia Dobromyslova

Eerste Nederlandse titel is binnen. Francis Hoenselaar heeft met 3-1 gewonnen van Anastacia Dobromyslova. Francis had de hele wedstrijd het heft in handen en is de terechte winnares van de Bavaria Wold Darts Trophy.


Dag 8 Zaterdag 11 september 2004
 
Mervyn King - Martin Adams
Eindelijk is het hem gelukt, Adams staat morgen in de finale van een groot TV toernooi. Martin Adams won in een spannende wedstrijd met 4-5 van Mervyn King. Voor de pauze stond het 1-3 voor Adams, en na de pauze won King twee sets op rij en werd het 3-3. Adams maakte er 3-4 van en King weer 4-4. Mervyn gooide 120,134,141 uit. Adams gooide een mooie 158 finish. Beide spelers hadden een gemiddelde van rond de 89.
 
Raymond van Barneveld - Tony David
Raymond is door naar de finale. Hij won met 5-3 van Tony David. Maar soepel ging het niet, de punten gingen wel goed (gemiddelde van 94.04) maar de dubbels waren ver onder de maat. In de tweede set miste hij zelfs 13 pijlen op de dubbel. na een 2-2 stand kwam de pauze, en daar kwam Raymond beter uit als Tony, de dubbels gingen ook iets beter, en hij gooide zelfs 158 uit.


Dag 7 Vrijdag 10 september 2004
 
Martin Adams - Tomas Seyler
Martin Adams is door naar de halve finale, hij won van Tomas Seyler met 5-2. Adams moet nog wel beter gaan gooien, want zijn gemiddelde was maar 81.66, en dat is veel te weinig voor als hij kans wil maken tegen Mervyn King.
 
Crissy Manley - Francis Hoenselaar
Francis Hoenselaar heeft de finale bereikt, door met 2-0 te winnen van Crissy Manley. Manley had beide sets de kans om te winnen, maar miste veel dubbels. Francis heeft de kansen die ze kreeg optimaal benut.

Mervyn King - Tony O'shea
Mervyn King gaat naar de halve finale. Hij won vrij eenvoudig van een matige Tony O'Shea met 5-0. Mervyn King had een goed gemiddelde van 95.71 per drie darts.


Dag 6 Donderdag 9 september 2004
 
Ted Hankey - Tony David
In een spannende wedstrijd heeft Tony David met 4-5 gewonnen van The Count. Tony David had een mooie 164 en 137 finish , en een gemiddelde van 93.09. Ted Hankey had begin van de wedstrijd een gemiddelde van 114, maar over de hele wedstrijd 95.84
 
Mieke de Boer - Anastacia Dobromyslova
Het talent Anastacia Dobromyslova heeft eenvoudig met 0-2 gewonnen van Mieke de Boer. Anastacia begon net zoals in haar eerste partij de eerste drie pijlen met een 180. Tevens valt het op dat Anastacia de 20 weinig mist, zodat zo erg constant speelt.
 
Raymond van Barneveld
 - Tony Eccles
Raymond van Barneveld heeft Tony Eccles een pak slag gegeven, hij won met 5-0, en gooide 160 en 116 uit. In de tweede set was hij zes pijlen op weg naar een negendarter, maar de zevende pijl ging mis. Zijn gemiddelde was 96.80. Tony Eccles gooide nog een mooie 126 bull finish. 


Dag 5 Woensdag 8 september 2004
 
Tomas Seyler - Tony West
Tony West is uitgeschakeld, Hij verloor met 3-2 van Tomas Seyler.
 
Co Stompe - Martin Adams
Co Stompe heeft met een gemiddelde van 90.76, toch met 1-3 verloren van Martin Adams.
 
Shaun Greatbatch - Mervyn King
King heeft ruim gewonnen van Greatbatch met 0-3. King had een gemiddelde van 94.08
 
Vincent v/s Voort - Tony O'Shea
Vincent v/d Voort heeft kansloos verloren van Tony O'Shea met 0-3. Het gemiddelde van v/d Voort was 88.62, en van O'Shea 94.37.


Dag 4 Dinsdag 7 september 2004

Tony Eccles - Darryl Fitton
Darryyl Fitton is uitgeschakeld door Tony Eccles met 3-1
 
Gary Robson - Ted Hankey
In een spannende wedstrijd heeft Ted Hankey met 2-3 gewonnen van Gary Robson. Hankey begon de eerste leg gelijk met een 180, en won daarna ook de set. Gary Robson kwam langzaam op gang en moest de laatste leg in de tweede set 101 uitgooien om de set te winnen, wat hem ook lukte. Daarna kwam Robson beter in zijn spel en won ook de derde set. De vierde en vijfde set gingen naar Ted Hankey, die ook nog 161 uitgooide.
 
Raymond van Barneveld - Markus Korhonen
Raymond van Barneveld heeft met 3-0 gewonnen van de jonge Markus Korhonen. Barney speelde zeer goed en had een gemiddelde van ruim 97. De eerste set kon Markus nog goed mee met Barney, maar daarna walste van Barneveld over Korhonen heen. Raymond gooide nog een mooie 167 finish.
 
Robert Wagner - Tony David
Tony David is door naar de kwartfinale door in een zeer goede wedstrijd te winnen met 2-3 van een sterke Wagner. Wagner begon gelijk de eerste leg met een bull finish. maar verloor de eerste en tweede set. De derde en vierde set won Wagner die sterk terug kwam. De vijfde set won Tony David in stijl, hij gooide namelijk de laatste leg 170 uit. David gooide ook 156, en Wagner 116. 


Dag 3 maandag 6 september 2004

Tony west - Mike Veitch
Tony West de als derde geplaatste speler heeft ruim met 3-0 gewonnen van Mike Veitch. Beide spelers hadden een gemiddelde van ruim 87.
 
Tomas Seyler - Bob Taylor
Bob Taylor de invaller van Andy Fordham heeft kansloos verloren met 0-3 van Tomas Seyler. Bob Taylor won maar 1 leg.
 
Co Stompe - Rick Hofstra
In een slechte wedstrijd heeft Co Stompe met 3-0 gewonnen van Rick Hofstra. Hofstra gooide zeer onder zijn niveau, hij miste veel singles en dubbels. Co Stompe eindigde de tweede set met een mooie 160 finish, en ging daarna wel goed spelen. De derde set eindigde hij met een 88 bull finish. Co Stompe was wel teveel met de mastercaller bezig, in deze toch zeer belangrijke partij.
 
Martin Adams - Gary Anderson
Martin Adams heeft met 3-1 gewonnen in een rare wedstrijd van Gary Anderson. Anderson won de eerste set, maar ging daarna steeds slechter spelen, hij kreeg ook veel last van de warmte. Beide spelers miste veel singles.
 


*** Andy Fordham kan niet spelen I.V.M. met blessure, zijn vervanger is Bob Taylor.

Dag 2 zondag 5 september 2004
 
Tony O'Shea - Steve Duke
Tony O'Shea heeft redelijk eenvoudig gewonnen van Steve Duke met 3-0. Maar zijn gemiddelde van 78.04 viel wel wat tegen. Steve Duke gooide nog wel 161 uit.

 
Francis Hoenselaar - Jan Robbins
Francis is door naar de halve finale, ze won moeizaam met 2-1 van Jan Robbins.

 
Jarrko Komula - Vincent v/d Voort
Een mooie overwinning voor Vincent v/d Voort. Hij won met 2-3 van Jarrko Komula. Komula had op het laatst van de partij veel moeite om de 20 te raken, en Vincent ging steeds beter darten. Vincent eindigde de wedstrijd met een mooie 122 finish.
 
Ted Hankey - John Walton
Ted Hankey heeft met 3-1 gewonnen van John Walton. De eerste set ging naar Walton, de andere gingen allemaal naar Ted Hankey. Beide spelers begonnen zeer goed zowel de punten als de uitgooien gingen goed. Later werd het niveau iets minder, maar dat kwam waarschijnlijk door de warmte op het podium. Beide spelers gooide ruim boven de 90 per drie darts.
 
Gary Robson - Dick van Dijk
Dick van dijk heeft met 0-3 verloren van Gary Robson.
 
Carina Ekberg - Crissy Manley
Manley heeft met 0-2 gewonnen van Ekberg.
 

Mervyn King - Dave Routledge
Mervyn heeft met een zeer goed gemiddelde van 95.27 ruim met 3-0 gewonnen van Dave Rotledge.
 
Martin Atkins Shaun Greatbatch
Greatbatch heeft met 3-0 ruim gewonnen van Atkins.
Hij had een gemiddelde van 85.89.


Dag 1 zaterdag 4 september 2004
 
Tony David - Stephen Bunting
Tony David heeft met 3-0 gewonnen van Stephen Bunting. Hij speelde zeer goed en had het hoogste gemiddelde van de dag 93.94. Hij is dus zeer goed in vorm, en kanshebber voor de titel.
Bunting heeft geen enkele leg gewonnen, en in de hele wedstrijd maar 5 pijlen op de dubbel gehad.
 
Karin Krappen - Mieke de Boer
Mieke de Boer heeft met 2-0 gewonnen van Karin Krappen. Maar haar gemiddelde van 64.89 viel wel wat tegen.
 
Raymond van Barneveld - Peter Hunt
Raymond van Barneveld heeft de tweede ronde bereikt. Hij won met 3-1 van Peter Hunt. Hunt won nog wel de eerste set doormiddel van traag spel, waardoor Barney niet goed in zijn spel kwam. Later paste Barney zich aan, maar kwam niet tot het niveau wat we gewend zijn van hem.
 
Darryl Fitton - Albertino Essers
Albertino Essers heeft kansloos verloren van Darryl Fitton met
0-3. Hij heeft maar vier legs gewonnen. Beide spelers haden zeer veel moeite met de punten en de dubbels.
 
Markus Korhonen - Andre Brantjes
Andre Brantjes heeft 2-3 verloren van Markus Kohonen. Hij begon de wedstrijd goed, maar gaf het later toch weg. Als Brantjes had gewonnen dan was hij al geplaatst voor de Lakside, nu heeft hij nog steeds punten nodig.
 
Trina Gulliver - Anastacia Dobromyslova
Trina Gulliver heeft verassend verloren van Anastacia Dobromyslova met 0-2. De Russin speelde een goede wedstrijd, en Gulliver speelde onder haar niveau.
  
Robert Wagner - Marko Kantele
Wagner heeft met 3-2 gewonnen van de Fin Kantele. Wagner kwam met 2-0 in sets voor,en er leek geen vuiltje aan de lucht. Maar de derde en vierde set kwam Wagner met 2-0 in legs voor, en verloor toch beide sets, waardoor het 2-2 werd. De laatste set kon Wagner het dan toch uiteindelijk afmaken. Er werden veel hoge uit worpen gegooid, maar de punten vielen iets tegen.
 
Tony Eccles - Davy Richardson
Tony Eccles heeft de tweede ronde bereikt, door met 3-2 te winnen van Davy Richardson. Bij een 2-2 sets stand maakte Eccles de partij af, door de laatste leg een mooie 136 finish te gooien. Davy Richardson had deze partij nog kans op een negen darter, maar hij miste de achtste pijl op de D15. 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten