18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Bavaria World Darts Trophy 2006 Nieuws

 

 
Terug
                                                                       

 
Uitslagen  Heren          Uitslagen jeugd                


 
Finale
Phil Taylor - Martin Adams 7-2
Phil The Power Taylor heeft de Bavaria World Darts Trophy gewonnen. De wedstrijd kwam langzaam op gang, en Taylor won de eerste set met 3-0. De tweede set kwam Adams beter in zijn spel, en maakte hij er 1-1 van. De derde set won Taylor weer eenvoudig. De vierde set kreeg Adams een pijl voor de set, maar miste, en Taylor was genadeloos met een 105 finish, pakte hij de set en kwam 3-1 voor. Taylor won ook de vijfde set eenvoudig. In de zesde set stond het 2-2 in legs, en wist Adams knap met de druk om te gaan, hij won de leg en de set. Adams kreeg in de zevende set weer een pijl om de set te winnen, en terug te komen, maar hij miste. Taylor won de set met een dubbel vijf. Set acht ging met 3-0 naar Taylor, en het werd 6-2 in sets. Daarna gaf Taylor het niet meer weg, en won de set en daarmee de wedstrijd.Halve Finale

 
Martin Adams (Eng) - Michael van Gerwen (Ned) 6-4
Jammer maar er is een einde aan gekomen. van Gerwen is uitgeschakeld. Ondanks dat hij een mooie 170 finish had, en een negendarter miste op de dubbel 12, was het niet genoeg om Martin Adams te verslaan.

Phil Taylor (Eng) - Ronnie Baxter (Eng) 6-0
Met een gemiddelde van 35.59 per dart (een record) Wist Phil Taylor de finale te bereiken. Phil is in zeer goede vorm, en liet zien dat hij maar een doel heeft, namelijk het toernooi winnen! Baxter had een gemiddelde van ruim 32 per pijl , maar won slechts 5 legs. Kwartfinale

Ronnie Baxter (Eng)- Mike Veitch (Sch) 5-3
Dit was een vreemde partij. Ronnie Baxter kwam 4-1 in sets voor. Baxter scoorde toen veel beter dan Veitch, maar Veitch had een veel betere check gemiddelde. In de zesde set kreeg Baxter twee darts voor de wedstrijd, maar miste. Dit gaf een draai aan de wedstrijd. Baxter was het helemaal kwijt, en Veitch kwam terug tot 4-3, en een 2-2 leg stand in de achtste set. Het leek erop dat Veitch gelijk zou maken, maar Baxter wist toch nog de beslissende leg te winnen. Baxter miste zeer veel dubbels deze wedstrijd.

Martin Adams (Eng) - Niels de Ruiter (Ned) 5-0
Dit was nauwelijks een wedstrijd te noemen. Niels de Ruiter kwam niet in de buurt van zijn niveau. Adams hoefde geen eens zijn beste spel te laten zien. Een wedstrijd om snel te vergeten dus. Martin Adams ontmoet in de halve finale Michael van Gerwen.Jeugd halve finale

Jan Dekker (Ned) - Ron Meulenkamp (Ned)  0-5
De Jeugd finale is nu bekend, en wordt zaterdag 17.30 uur gespeeld: Sven van Dun (Ned) - Ron Meulenkamp (Ned)  
 


Kwartfinale
Colin Lloyd (Eng)- Phil Taylor (Eng) 1-5
Phil Taylor was er weer op het juiste moment. Goede finishes en goede score's. En de arme LIoyd gooide ook goed, maar het was niet goed genoeg om The Power te verslaan.

Michael van Gerwen (Ned) - Mervyn King (Eng) 5-4
Michael van Gerwen heeft de halve finale bereikt. Maar de hele wedstrijd liep hij achter op de goed spelende King. King stond 2-4 in sets voor, daarna won van Gerwen drie sets op rij. Het was een spannende wedstrijd van goed niveau. King gooide 116,156,108 en 104 uit. En van Gerwen had een mooie 127 finish. Het gemiddelde van Michael en Mervyn was bijna 32 per pijl. Er lijkt geen einde te komen aan het succes van Michael van Gerwen.Tweede ronde
Ronnie Baxter (Eng) - Martin Atkins (Eng) 4-0
Baxter had geen kind aan Atkins. Atkins won slechts 3 legs.

Darryl Fitton (Eng) - Mervyn King (Eng) 1-4
Een partij waarin King elke keer op het goede moment toesloeg. Fitton speelde zeker niet slecht, maar kwam toch in de beslissende legs tekort. Mervyn King treft in de kwartfinale Michael van Gerwen.


Vincent van der Voort (Ned) - Niels de Ruiter (Ned) 2-4
Weer een jonge Nederlander die door is naar de kwartfinale. Niels de Ruiter won verdiend van Vincent v/d Voort. Vincent kon goed mee met de punten, maar in zijn dubbel was hij veel minder dan de Ruiter. Niels had een check gemiddelde van ruim 50%, en hij wist als derde speler in dit toernooi 170 uit te gooien.

Tony 'O Shea (Eng) - Martin Adams (Eng) 3-4
Weer een mooie wedstrijd. In het begin was O'Shea de betere speler, maar Adams kwam steeds beter in zijn spel. Uiteindelijk werd de wedstrijd pas beslist in de tie-break van de zevende set.

Mike Veitch (Sch) - Tony Eccles (Eng) 4-1

Veitch heeft ook de kwartfinale bereikt, met een eenvoudige overwinning op Tony eccles.

Colin Lloyd (Eng) - Gary Anderson (Sch) 4-2
LIoyd heeft vandaag laten zien dat hij niet voor niets hoog staat op de PDC ranking. Anderson had geen kans. LIoyd gooide een 170 finish, en hij miste een nipt negendarter, omdat de dubbel 12 aan de verkeerde kant van hetijzer zat.

Simon Whitlock (Aus) - Michael van Gerwen (Ned) 3-4
Weer een geweldige wedstrijd met Michael van Gerwen in de hoofdrol. Het is nu wel zeker dat hij geen eendagsvlieg is. Telkens laat hij een zeer goed niveau zien tegen goede tegenstanders. van Gerwen kwam 0-2 in sets voor, maar Whitlock kwam sterk terug tot 2-2. van Gerwen pakte de vijfde set, en Whitlock maakte weer 3-3. In de tie-break won van Gerwen de set. Deze wedstrijd had alles, spanning, hoge score's, hoge finishes, en twee goede spelers.


Phil Taylor (Eng)  - John Walton (Eng) 4-1
Taylor is door naar de kwartfinale. Hij had een erg goed gemiddelde, maar miste voor zijn doen veel dubbels. Vooral de dubbel 16 liep niet goed. Walton kon goed mee met Taylor, maar hij miste op weg naar een dubbel vaak de single's.De eerste ronde is afgelopen, en de laatste 16 partijen zijn bekend.
Colin Lloyd (Eng) - Gary Anderson (Sch)
Simon Whitlock (Aus) - Michael van Gerwen (Ned) 
Phil Taylor (Eng)  - John Walton (Eng) 
Mike Veitch (Sch) - Tony Eccles (Eng) 
Tony 'O Shea (Eng) - Martin Adams (Eng) 
Vincent van der Voort (Ned) - Niels de Ruiter (Ned) 
Ronnie Baxter (Eng) - Martin Atkins (Eng) 
Darryl Fitton (Eng) - Mervyn King (Eng)1e ronde
Door naar de tweede ronde zijn:
Colin LIoyd,Gary Anderson, Phil Taylor, John Walton, Ronnie Baxter, Martin Atkins, Niels de Ruiter, Tony Eccles, Tony O'Shea, Martin Adams, Vincent v/d Voort, Mike Veitch, Simon Whitlock, Michael van Gerwen, Darryl Fitton, Mervyn King.


Uitgeschakeld zijn:
Peter Manley, Ted Hankey, Brian Sorensen. Shaun Graetbatch, Paul Hogan, Paul Hanvidge, Mareno Michels, Jelle Klaasen, Dick van Dijk, Albertino Essers, Goran Klemme, Dirk Hespeels, Gary Robson, Raymond van Barneveld, Co Stompe, Tony Martin.

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten