18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Nieuws van de Ladbrokes.com World Championships 2007


Terug                                                 Uitslagen en speelschema

              Live Scorebord bron planetdarts.tv


Finale
Maandag 1 Januari 2007
  
 
Raymond van Barneveld - Phil Taylor
7-6
Raymond van Barneveld heeft in een thriller gewonnen van Phil Taylor. Dit is een geweldige prestatie  nadat hij pas in februari de overstap maakte naar de PDC. Na een 0-3 achterstand kwam hij geweldig terug.
Taylor begon de wedstrijd in een oranje shirt, met de tekst Power Army, hiermee gaf hij direct Barney stof tot nadenken. Tevens liet hij van Barneveld de wedstrijd beginnen. De eerste set pakte Taylor met 0-3 af van van Barneveld, en hij had een bull finish van 164. Taylor begon zeer sterk. De tweede set won Taylor ook met 0-3. Breekpunt was dat Barney op 40 stond, en Taylor 111 uitgooide. In de derde set won van Barneveld eindelijk zijn eerste leg, maar de set ging met 1-3 naar The Power. De vierde set pakte Raymond af van Taylor met 3-0. De laatste leg won hij met een mooie 170 finish. De vijfde set leek naar The Power te gaan, maar Raymond gooide een geweldige 129 finish, en kwam tot een 2-2 leg stand. De laatste leg won Barneveld overtuigend, en de set was binnen. De zesde set ging met 0-3 weer gemakkelijk naar Taylor. De zevende set was het omgekeerd, die ging overtuigend met 3-0 naar Raymond. In de achtste set werd het 2-2, en had Barney de kans om gelijk te maken. Maar Phil Taylor won de beslissende leg. De negende set won van Barneveld met 3-0. Raymond gooide deze set een 101 finish. Op dit moment stond het 4-5 in sets voor Taylor, maar het gemiddelde van Raymond was beter. De tiende set brak Raymond dan eindelijk terug, en maakte er 5-5 van. Taylor gooide deze set een 121 bull finish. De elfde set werd het 2-2 in legs, en nu won Barney de beslissende leg, en dus ook de set. Dit was de eerste keer dat Raymond voor kwam te staan in de wedstrijd, en had hij nog maar 1 set nodig voor de wereldtitel. En kansen kreeg Barneveld ook het werd 2-2 in legs, maar de vijfde leg was Phil fantastisch, en maakte hij 6-6 gelijk. Raymond gooide deze set een 121 bull finish. De laatste set miste Raymond een dart voor de match, en werd het 2-2 in legs, waardoor de tie-break om de hoek kwam kijken. Barney kreeg drie wedstrijd darts, maar miste, waardoor Taylor 3-3 in legs maakte. Uiteindelijk werd het 5-5 in legs, en moest er voor de bull gegooid worden voor wie de laatste leg mocht beginnen. En dat was Raymond van Barneveld. Barney miste weer een dart voor de wedstrijd, maar hij mocht terugkomen, en eindelijk maakte hij het karwei af, en won de wereldtitel.
 

 
Halve finale 
Dag 10
Zaterdag 29 december 2006

Phil Taylor - Andy Hamilton
6-0
Phil Taylor begon de eerste leg met een 112 finish, en zo deelde hij gelijk de eerste tik uit. The Power won de eerste set. De tweede set won hij ook. De derde set leek Hamilton terug te komen, maar de beslissende leg werd gewonnen door Taylor. Hamilton gooide deze set 148, en Taylor 105. Ook de vierde set werd het 2-2 in legs, en gooide Hamilton een 124 bull finish. Maar weer werd de beslissende set gewonnen door Taylor. Phil won ook de vijfde en zesde set.

 
Raymond van Barneveld - Andy Jenkins 6-0
Raymond begon de wedstrijd gelijk goed, en zat direct lekker in het spel. Andy had moeite om de triple20 te vinden, en zat regelmatig in de single1 en single 5. Set 1 ging dan ook naar barney. De tweede set won Barneveld met een 3-0 leg stand. Opvallend was dat de zaal met Engelsen op de hand was van Raymond. De derde set had Jenkins twee pijlen voor de set, maar miste. Barney won de set, maar miste wel meerdere dubbels. Set 4 ging ook makkelijk naar van Barneveld. Hij gooide een 106 finish. Barney won ook set 5, en hij was erg sterk op de dubbel 16. Ook de zesde set won Raymond van Barneveld, en zo heeft hij de finale bereikt. Barney is in grote vorm, en hopelijk kan hij dat vasthouden in de finale.
 


Dag 9
Raymond van Barneveld heeft zich geplaatst voor de halve finale. Hij had weinig moeite met Tabern. Phil Taylor gaat ook moeiteloos door naar de halve finale.

De kwartfinale partijen zijn bekend:

Kwartfinale  
vrijdag 29 december 2006  
A.Jenkins - Osborne 5-4
T Jenkins  - Hamilton 4-5
van Barneveld - Tabern 5-0
Taylor - Webster 5-1
 

 
Dag 8
3e Ronde  (donderdag 28 december 2006

Jammer maar Roland Scholten is er niet in geslaagd om de kwartfinale te bereiken. Scholten had teveel moeite met de dubbels. Zo hebben we alleen nog Raymond van Barneveld in het toernooi om de eer van ons land hoog te houden. Phil Taylor had weinig moeite met Chris Mason, en hij lijkt op tijd de juiste vorm gevonden te hebben.

Havenga - Webster 2-4
Scholten - Osborne 2-4
Lewis - A Jenkins 3-4
T Jenkins - Wade 4-3
Taylor - Mason 4-0
Priestley - Hamilton 1-4Dag 7 
2e ronde (woensdag 27 december 2006)  

Raymond van Barneveld heeft de kwartfinale bereikt. Hij versloeg landgenoot Vonk met een duidelijke overwinning. Vonk wist zelfs geen leg te winnen.
Roland Scholten heeft de derde ronde bereikt, maar erg gemakkelijk ging dat niet. Roy bood goed tegenstand, en kon Scholten bijhouden. Scholten had de tie break nodig om de wedstrijd te winnen.
 
Wade - Ladley 4-3
Priestley - Laursen 4-3
Osborne - Newton 4-2
A Jenkins - A Smith 4-2
Scholten - Roy 4-3
 
3e Ronde  
van Barneveld - Vonck 4-0
Askew - Tabern 3-4
 

 
De eerste twee wedstrijden waren spannende partijen. Zowel Tabern als Hamilton hadden een zevende set nodig om te winnen. Taylor moest het beste van zijn spel laten zien tegen de man in vorm Mc Gowan. En dat deed hij met een gemiddelde van 109, en een checkout van 50%. Mc Gowan won nog wel de eerste set met een gemiddelde van 110, maar daarna kwam hij er niet meer aan de pas. Toch had hij een wedstrijd gemiddelde van bijna 102. De volgende tegenstander van Taylor is Mason.
 
Dag 6 (dinsdag 26 december 2006)
  
Ovens - Tabern 3-4
Dudbridge - Hamilton 3-4
Taylor - Mc Gowan 4-1
Caves - Askew 2-4
 


Dag 5 (vrijdag 22 december 2006)
 
Rico Vonk heeft de derde ronde bereikt van de Ladbrokes. Dit is een geweldige prestatie voor de jonge Nederlandse debutant. Raymond van Barneveld is ook door naar de tweede ronde. Het was een geweldige wedstrijd. Barney kwam 0-3 achter in sets, maar knokte zich goed terug. LIoyd speelde zeer goed, maar miste diverse wedstrijddarts, en daardoor kwam Barney terug tot 3-3. De tie break in de zevende set liep tot 5-5, daarna won Raymond de laatste leg die hij mocht beginnen. In de derde ronde moet Barney tegen Vonk, dus we hebben in ieder geval een Nederlander in de kwartfinale.
 
Vonck - Cyr 4-2
Lewis - Jones 4-3
T Jenkins - Beaton 4-3
Manley - Havenga 3-4
Mason - Part 4-2
Lloyd - van Barneveld 3-4
Gray - Webster 1-4
 


De vierde Nederlander die aan bod mocht komen op de Ladbrokes was Roland Scholten. Hij speelde erg sterk vandaag, en zijn tegenstander gooide zeer zwak. Zo won hij eenvoudig met 3-0, en is hij de derde Nederlander die door gaat naar de tweede ronde.
 
Dag 4 (Donderdag 21 december 2006)
  
25 Dave Askew - Martin Burchell 3-2
26 Andy Smith - Shi Yongsheng 3-0
27 Wes Newton - Tetsuya Wada 3-0
28 Andy Jenkins - Bill Davis 3-1
29 Mark Dudbridge - John Kuczynski 3-1
30 Roland Scholten - Ron Miller 3-0
31 Kevin Painter - Colin Osborne 1-3
32 Alex Roy - Richie Burnett 3-0
 

 
Dag 3 (
Woensdag 20 december 2006)  
De derde Nederlander die zijn opwachting maakte op de Ladbrokes was Josephus Schenk. Twee jaar geleden toen hij de DDF ranking won en zo een wildcard kreeg, was hij de sensatie van het toernooi. Maar nu had hij geen kans tegen Priestley die een zeer goed jaar achter de rug heeft. Schenk verloor met 0-3 en is uitgeschakeld.
De wedstrijd van Mardle was een thriller, hij kwam 0-2 in sets achter, maar kwam terug tot 2-2. In de vijfde set bracht de tie-break de beslissing. Alen Caves won de vijfde set, en zo lag er weer een topper uit het toernooi.
 
Wayne Jones - Ian Branks 3-0
Lionel Sams - Dave Ladley 1-3
Colin Monk - Per Laursen 0-3
Andy Hamilton - Gary Welding 3-0
Steve Beaton - Gerry Convery 3-0
Dennis Priestley - Josephus Schenk 3-0
Wayne Mardle - Alan Caves 2-3
James Wade - Warren French 3-1
 

 
Dag 2
(
Dinsdag 19 december 2006)  
Op dag 2 gelijk weer een sensatie. Rico Vonk de negentien jarige Nederlander die de DDF ranking won, en zo voor dit grote toernooi geplaatst was, heeft zijn eerste televisie wedstrijd winnend afgesloten. Mark Walsh won maar drie legs. Vonk won zijn eerste twee legs met een 110 en 140 finish. De tweede Nederlander van vandaag Raymond van Barneveld won met 3-0, maar toch ging het moeizaam in zijn eerste wedstrijd. In de 2e ronde krijgt hij het zwaar, daar ontmoet hij Colin LIoyd.

Mark Walsh - Rico Vonck 0-3
Barrie Bates - Brian Cyr 2-3
Bob Anderson - Darren Webster 1-3
Dennis Ovens - Steve Smith 3-0
Alan Warriner-Little - Alan Tabern 0-3
Colin Lloyd - Tomas Seyler 3-0
Raymond van Barneveld - Mitchell Clegg 3-0
Adrian Lewis - Anthony Fleet 3-0
 

 
Dag 1 (Maandag 18 december 2006)
Op de eerste dag van de Ladbrokes World Championship zijn er al verschillende toppers naar huis gespeeld. Zo verloren Ronnie Baxter, Steve Maish en Matt Clark hun wedstrijden. Baxter had moeite met de dubbels, en dat koste hem de partij. Steve Maish verloor uiteindelijk de partij in de laatste vijfde set. En Matt Clark was eigenlijk geen eens favoriet in zijn wedstrijd tegen Mick Mc Gowan, want Mick Mc Gowen is het laatste half jaar zeer goed in vorm, en is een tegenstander geworden om mee rekening te houden. 
 

Ronnie Baxter - Adrian Gray 2-3
Steve Maish - Wynand Havenga 2-3
Terry Jenkins - Mark Lawrence 3-1
Matt Clark - Mick McGowan 1-3
Chris Mason - Wayne Atwood 3-0
John Part - Alan Green 3-2
Phil Taylor - Anton Pein 3-0
Peter Manley - Dave Jowett 3-0

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten