18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Nieuws van de PDC World Championship Darts 2016

dart nieuws darts nieuws dart uitslagen darts uitslagen
Terug  dart nieuws darts n World Championship PDC nieuws dart uitslagen darts uitslagen               
dart darten nieuws uitslagen dartnieuws dartuitslagen
Afbeeldingsresultaat voor world championship darts                     Alle uitslagen / Speelschema.

Zondag 3 januari
Finale
Gary Anderson (99,26) v Adrian Lewis (100,23) 7-5
Spannende finale waarin beide heren er hard voor moesten knokken. Lewis mocht de eerste set beginnen, die hij ook op overtuigende wijze wist te winnen. In de tweede set was Anderson de betere speler, en hij won de set ruim. Lewis werd gebroken in de derde set, en Anderson won de set. In de vierde set begon Anderson met een 121 finish, het werd later 2-2 in legs, en Lewis won de beslissende leg en pakte de break terug en kwam op 2-2 in sets. De vijfde set ging ook tot de beslissende leg, en Lewis won de leg en de set, Lewis gooide deze set een 131 finish. Anderson won weer de zesde set en kwam op 3-3 in sets. Anderson wist daarna weer een set te pakken die Lewis begonnen was, en won ook de set die hij mocht beginnen, en kwam op 5-3 voorsprong. Anderson gooide zich dood op 86 in de laatste leg van de achtste set, en leek verkeerd geteld te hebben. het zag er vreemd uit, en hij ging eerder in de wedstrijd ook al voor een verkeerde dubbel. Lewis won de negende set met een mooie 121 finish. De tiende set won Anderson weer. Anderson gooide een 108 finish in de laatste leg, en kwam op 6-4 voorsprong. Lewis kwam terug tot 6-5, want hij won de elfde set met 0-3 in legs. Lewis brak in de twaalfde set gelijk Anderson, maar Anderson brak gelijk terug, en in de leg erna gooide Anderson een 170 finish, daarna kon Anderson de wedstrijd binnenhalen, en won de twaalfde set en de wedstrijd. Anderson heeft voor de tweede keer op rij de wereldtitel gewonnen.Zaterdag 2 januari
Halve finale
Jelle Klaasen (94,72) v Gary Anderson (107,32)  (negendarter) 0-6
Anderson heeft met fantastisch darts ruim gewonnen van Klaasen. Klaasen speelde zeker niet slecht, maar Anderson was weergaloos. Anderson begon de wedstrijd geweldig, en scoorde er op los, en won de eerste set met 0-3 in legs, met een negendarter in de laatste leg. De tweede set ging tot 2-2, en in de beslissende leg gooide Klaasen zeer matig, en Anderson kwam op 0-2 in sets. Anderson won ook de beslissende leg in de derde set, nu met een mooie 142 finish. Anderson stond op een gemiddelde te spelen van 112. In de vierde set verloor Klaasen weer de beslissende vijfde leg, en kwam op 0-4 achterstand. Anderson won de vijfde set met 0-3 in legs, en ook in de zesde set was Anderson niet te stoppen.

Raymond van Barneveld (94,07) v Adrian Lewis (99,55) 3-6
Raymond had vandaag niet zijn beste dag. Zijn scores waren niet goed genoeg, maar hij heeft wel enkele mooie finishes laten zien. En Lewis was vandaag scorend de veel betere speler. De eerste set won Lewis met 0-3 in legs, Barneveld miste vijf pijlen op de dubbel. Lewis brak van Barneveld in de eerste leg van de tweede set met een 121 finish, en kwam daarna op 0-2 in legs. Raymond brak terug met een mooie 161 finish, maar Lewis gooide daarna 100 uit, en won ook set twee. Barneveld verloor ook de derde set. In de vierde set begon van Barneveld met een 161 finish. Lewis gooide daarna een 116 finish. Lewis won uiteindelijk de beslissende leg van de set, en kwam op 0-4 set voorsprong. Lewis was in de vijfde set ook veel te sterk voor een matig scorende van Barneveld, en won ook deze set. Met een 112 finish pakte Raymond dan eindelijk set eerste set. Lewis begon slordig aan de zevende set, met veel missers op de dubbel. Raymond won de eerste leg, en ook de tweede. Lewis kwam terug tot 2-2, en in de beslissende leg gooide Lewis niet al te best, waardoor Raymond de set kon winnen met 134 finish, en kwam op 2-5 in sets. Raymond begon de achtste set met een 117 finish, en de tweede leg met een 100 finish. Lewis kwam terug tot 2-2, en weer won Raymond de beslissende leg, en kwam op 5-3 in sets. Daarna kon Lewis het eindelijk afmaken, en won hij de negende set.Vrijdag 1 januari
Kwartfinale
Peter Wright (102,51)  v Adrian Lewis (103,10) 2-5
Lewis begon direct goed en won de eerste set. In de tweede en derde set was Lewis ook de sterkste, en kwam op 0-3 in sets. Toen ging Wright beter spelen, en kon hij zijn eerste set pakken. Daarna werd het 2-2 in legs in de vijfde set, en Lewis pakte de set en kwam op 1-4. Wright kwam in een sterke set terug tot 2-4. Maar een sterke Lewis wist het daarna af te maken.

Raymond van Barneveld (99,44) v Michael Smith (97,61) 5-4
Ook dit was weer een thriller. Smith begon de eerste set en kwam op 2-1 leg achterstand. Barney stond daarna op 40 maar Smith gooide 97 uit, en won de leg erna ook, en de set was binnen voor Smith. In set 2 werd Barney gelijk gebroken met een 114 finish van Smith,  Barney ging veel dubbels missen, en Smith won ook set 2 nu met een 108 finish. Met o.a. een 94 en 121 finish haalde Smith ook set 3 binnen. van Barneveld ging beter gooien en Smith minder, en Raymond begon een geweldige inhaal race en won set vier ruim met o.a. een 121 finish en set vijf ook met een 121 finish. Barney kwam terug tot 2-3 in sets. Ook in set zes gooide van Barneveld een 121 finish, en hij won ruim de set, en maakte weer 3-3 gelijk. Barney gooide goed door, en Smith gingen denken, Barney won de set en kwam op 4-3 voorsprong. Smith won set acht, en kwam op 4-4. In de beslissende set kwam Smith 0-2 voor met o.a. een 130 finish en kreeg een matchdart die hij miste. Barneveld kwam knap terug tot 2-2 in legs. Daarna won Raymond twee legs op rij, en won hij de tie-break met 4-2 in legs.

Gary Anderson (105,25) v James Wade (88,05) 5-1
Gary Anderson is in top vorm, met een hoog gemiddelde won hij vrij eenvoudig van een matig spelende James Wade.

Jelle Klaasen (99,35) v Alan Norris (98,33) 5-4
Ook dit was weer een spannende partij. Klaasen begon gelijk goed aan de eerste set, en leek de set met 3-1 te pakken, maar hij miste vier set darts, en liet Norris terugkomen, die ook de set daarna wist te winnen. klaasen won set twee, Norris set drie en vier, en Norris kwam op 1-3 voorsprong. Klaasen herstelde zich goed en won set vijf en zes, en maakte er 3-3 in sets gelijk van. Norris won set zeven  en kwam weer op voorsprong. Norris  miste een negendarter op dubbel twaalf in de achtste set. Norris kwam later op 1-2 in legs en leek de wedstrijd te gaan winnen. Klaasen liet daarna geweldig darts zien, en scoorde er op los en won twee legs op rij en maakte er 4-4 in sets van. Daarna had Klaasen Norris op zijn knieen, en hij denderde door, en won de beslissende set en de wedstrijd.Woensdag 30 december
Laatste 16
Phil Taylor (100.03) v Jelle Klaasen (102,52) 3-4
Wat een geweldige wedstrijd weer, met een zeer sterke Jelle Klaasen met 15 x 180. De eerste ging naar Klaasen die ook begonnen was. De tweede set was Taylor erg sterk, en hij won de set met 3-0. In de derde set was Klaasen weer goed bezig en won hij de set met 1-3. Klaasen kreeg in de vierde set vier set darts om op 1-3 in sets te komen maar miste. Taylor won de set alsnog en maakte gelijk. Klaasen won de vijfde set weer ruim met 0-3. In de zesde set kreeg Klaasen een match dart maar hij miste en Taylor maakte 3-3 gelijk. In de zevende set werd Klaasen gebroken met een 126 finish door Taylor. Taylor kwam daarna op 2-0 in legs en leek te gaan winnen, en kreeg ook een match dart, maar Klaasen kwam knap terug tot 2-2, en de tie-break was een feit. Daarin was Jelle fantastisch en won de set met 2-4 in legs. 

Alan Norris (95,43) v Mark Webster (96,06) 4-1
De wedstrijd lag dichterbij elkaar dan de uitslag laat zien, maar Webster miste teveel belangrijke kansen om dichterbij te komen. Goede zege van Norris die net de overstap van de BDO naar de PDC heeft gemaakt.

Peter Wright (103,69) v Dave Chisnall (102,26) 4-3
Ook dat was weer een hoogstaande wedstrijd. Beide spelers waren goed in vorm. en scoorden hoog, en hadden veel mooie finishes. Chisnall had de hele wedstrijd een kleine voorsprong, maar Wright maakte elke keer gelijk, De laatste set was fantastisch en ging tot de tie-break. Het spel ging op en neer, en beide spelers kregen matchdarts. Uiteindelijk won Wright de tie-break met 6-4 in legs.Dinsdag 29 december
Laatste 16
Michael van Gerwen (105,8) v Raymond van Barneveld (100.4) 3-4
Wat een geweldige thriller van een wedstrijd was dit. Beide spelers speelden op hun top niveau. van Gerwen begon sterk de eerste set, en hij gooide in de eerste leg gelijk een 127 bull finish. Michael won daarna ook de set die van Barneveld begonnen was.. In de tweede set was Barney erg sterk, en pakte hij de set terug met o.a. een 121 finish. Beide spelers scoorden fantastisch in de derde set. Raymond won de set met 2-3 in legs. In de vierde set scoorde van Gerwen geweldig, en hij won de set met o.a. een 170 finish. De vijfde set leek naar van Gerwen te gaan, maar Raymond gooide een 124 finish toen Michael op 32 stond. Daarna pakte Barney ook de set, en kwam op 2-3 voorsprong. van Gerwen won weer de zesde set met zijn rug tegen de muur met o.a. een belangrijke 135 finish. In de laatste set begon Barney met een 101 finish, daarna kwam van Barneveld ook op 0-2. Toen kwam van Gerwen terug met een 10 darter. Maar Raymond kreeg de leg daarna een kans om de wedstrijd te beeindigen, en die pakte hij direct.

Gary Anderson (101,58) v Vincent van der Voort (95,13) 4-0
Anderson was vandaag in bloedvorm, en gaf Vincent van de Voort een flinke afstraffing. Vincent scoorde best goed, maar kwam niet aan de bak, en die kleine kansen die hij kreeg miste hij de dubbels (11% checkout) Vincent won slechts 1 leg.

Adrian Lewis (98,69) v Mensur Suljovic (93,92) 4-0
Lewis was te sterk vandaag voor Suljovic. Mensur miste veel dubbels. Lewis speelde goed met mooie finishes zoals een 161 finish.

James Wade (93,89) v Jamie Caven (88,31) 4-1
Wade is overtuigend door naar de kwartfinale. Wade stond slechts een set af. Wade pakte vrijwel alle kansen die hij kreeg.


Michael Smith (101,56) v Benito van de Pas (83,14) 4-0
Smith was scorend de veel betere speler, en van de Pas speelde niet op zijn best, en kon de wedstrijd niet omkeren,


2e ronde

Mervyn King (88,77) v Jelle Klaasen (93,56) 2-4
Klaasen was scorend de betere speler, en heeft verdiend gewonnen. Klaasen had wel moeite met de dubbels op de belangrijke momenten


Maandag 28 December 2e Ronde


Phil Taylor (92,90) v Kevin Painter (92,20) 4-1
Als er een kans was om te winnen van Taylor was het vanavond wel. Painter won de eerste set, en kwam op 2-2 in legs in de tweede set. De laatste leg in de tweede set wist Taylor met moeite te winnen, en maakte gelijk. De derde set ging ook tot 2-2 in legs, daarna miste Taylor negen dubbels, en Painter maakte er geen gebruik van, waardoor Taylor als nog de set won. In de vierde set gooide Taylor beter, en had hij een 170 finish. Painter miste nu weer belangrijke dubbels, waardoor Taylor de set won, daarna gaf Painter het op, en won Taylor vrij eenvoudig de vijfde set.

Peter Wright (99,09) v Ronny Huybrechts (92,07) 4-0
Wright was scorend te sterk voor Ronny, en won vrij eenvoudig de wedstrijd.

Adrian  Lewis (103,52) v Andrew Gilding (82,70) 4-0

Lewis is in bloedvorm, en speelde fantastisch. Hij won al snel de eerste set met een gemiddelde van 110. In de volgende drie sets gaf Lewis slechts twee legs af aan Gilding. Lewis scoorde hoog en was dodelijk op de dubbels.

David Pallett (92,21) v Mensur Suljovic (91,04) 3-4
Pallet leek de betere speler, maar miste belangrijke dubbels, en Suljovic maakte daar gebruik van. Suljovic gooide een 160 finish tijdens de wedstrijd.

Terry Jenkins (92,15) v Mark Webster (93,37) 0-4
Jenkins is vandaag van de mat gespeeld door Webster die geen eens zijn beste spel hoefde te laten zien.

Alan Norris (94,80) v Joe Murnan (89,76) 4-1
Norris had weinig problemen met Murnan, alleen in de vierde set gaf Murnan partij.Zondag 27 December 2e Ronde

Michael van Gerwen (109,23) v Darren Webster (94,90) 4-0
van Gerwen heeft indruk gemaakt op de WK, en fantastisch spel laten zien. Michael begon erg sterk aan de partij, en won al snel de eerste set met een gemiddelde van 110 en een 117 finish. De tweede set won hij snel erna met o.a een 121 en 136 finish. In de derde set won Webster eindelijk zijn eerste en laatste leg, maar de set ging weer overtuigend naar van Gerwen. De vierde set begon van Gerwen met een 160 finish, en won hij ook de set en de wedstrijd in een record tempo met een gemiddelde van 109 en 67% op de dubbels.

James Wade (92,84) v Wes Newton (84,89) 4-0
Wade had geen kind aan Newton. Newton is totaal uit vorm, en gooide in de eerste drie sets geen pepernoot. alleen in set vier leefde hij even op. Wade begon sterk, maar ging wat slordiger spelen gedurende de partij, mede omdat hij weinig tegenstand had.

Raymond van Barneveld (94,63) v Stephen Bunting (98,18) 4-3
Wat een geweldige wedstrijd die ging tot de tie-break in de laatste set, die Barneveld vervolgens won met 4-2 in legs. Bunting was scorend beter dan Raymond met 15x180. Maar Barney had op bijna alle belangrijke momenten onder druk smerige finishes (101,103,121,131), en deelde tik naar tik uit aan Bunting. Deze Raymond van Barneveld heeft laten zien dat verliezen geen optie was, en een enorme veerkracht laten zien.

Vincent van der Voort (95,12) v Kyle Anderson (92,23) 4-2
van de Voort verloor de eerste set, waarin hij zes set darts miste. De tweede set kwam Vincent 2-0 voor en kreeg hij ook een set dart, maar weer verloor hij de set. Daarna vocht Vincent zich ontzettend knap terug, en won maar liefst vier sets op rij, en eindigde de wedstrijd met een geweldige 134 finish.

Dimitri Van den Bergh (92,51) v Benito van de Pas (95,17) 2-4
Spannende leuke wedstrijd, en beide spelers moesten er hard voor knokken. De jonge van de Berg kwam op voorsprong, en Benito vocht zich knap terug, en ging er overheen. van de Pas had op belangrijke momenten moeite met de dubbels.

Michael Smith (100,30) v Steve Beaton (91,96) 4-2
Beaton kwam met sterk spel 0-1 in sets voor. Daarna speelde Smith geweldig en won zeven legs op rij, en kwam op een voorsprong, die hij niet meer uit handen gaf.Zaterdag 26 December 2e Ronde
Ricky Evans (82,95) v Jamie Caven (91,81) 0-4
Caven was veel te sterk voor Evans, en won vrijwel moeiteloos zijn wedstrijd.

Dave Chisnall (102,82) v Christian Kist (95,92) 4-1
De eerste twee sets kon Kist Dave Chisnall goed volgen maar hij verloor de beslissende legs in die sets. Daarna was Chisnall de betere speler. kist alleen de vierde set winnen.

Gary Anderson (99,42) v Daryl Gurney (96,03) 4-1

Anderson heeft ruim gewonnen, maar makkelijk ging het niet. Gurney speelde goed en leek de beste kansen te hebben, maar hij verloor bijna elke set die Anderson won de beslissende leg.


Woensdag 23 December 20.00 uur
1e Ronde
Jelle Klaasen (102,54) v Joe Cullen (93,86) 3-0
Klaasen speelde een fantastische partij, hoge scores en goede finishes. Cullen speelde zeker niet slecht, maar won slechts twee legs.

Adrian Lewis (99,53) v Jan Dekker (89,68) 3-0
Lewis was te sterk voor Jan Dekker. Dekker gaf goed partij, en bleef door goede finishes 114,108,107 redelijk in de wedstrijd. Lewis speelde erg goed, en eindigde de wedstrijd met een 164 finish

Benito van de Pas (87,98) v Max Hopp (89,51) 3-1

Goede overwinning van Benito. Al gaf hij set drie weg na een 2-0 leg voorsprong. Hopp speelde niet op zijn beste, en daar maakte van de Pas prima gebruik van.

Andrew Gilding (90,90) v Gerwyn Price (83,88) 3-0
Onverwacht eenvoudige overwinning voor Gilding die goed speelde. Price speelde onder zijn kunnen, en was zwak op de dubbelsDinsdag 22 December
1e Ronde
Terry Jenkins (89,56) v Darin Young (83,49) 3-1
Jenkins kwam een set achter, maar ging toen beter spelen, en Young kon over het algemeen alleen maar volgen

Dave Chisnall (99,37) v Rowby-John Rodriguez (89,37) 3-0
Een goed spelende Chisnall wint met 3-0 maar Rodriguez speelde een prima partij. Chisnall won in alle drie de sets namelijk de beslissende leg. Rodriguez had een 170 finish tijdens de partij.

Wes Newton (77,80) v Cristo Reyes (87,05) 3-1
Zeer matige Newton heeft zijn wedstrijd toch weten te winnen. Newton won de eerste set zelfs met een gemiddelde van 67

Dean Winstanley (88) v Ronny Huybrechts (91,14) 2-3

Spannende wedstrijd die tot de tie-break ging. Die Huybrechts uiteindelijk won met 4-6 in legs. Huybrechts gooide de laatste twee legs een 164 en 104 finish. De wedstrijd had veel hoogte en dieptepunten voor beide spelers.


Maandag 21 December 20.00 uur
1e Ronde P=Preliminary Ronde
James Wade (95,77) v John Michael (84,26) 3-0
Wade speelde een goede wedstrijd, en won overtuigend van Michael.

Michael Smith (95,31) v Jeffrey De Zwaan (96,20) 3-2
Wat een geweldige wedstrijd. De 19 jarige de Zwaan speelde een fantastische partij, en Smith moest alle zeilen bijzetten. Smith kwam 1-0 voor, daarna won de Zwaan zes van de zeven legs, en kwam op 1-2. Smith kwam terug tot 2-2 in sets. Daarna ging de wedstrijd gelijk op tot 5-5 in  legs in de tie break. De allerlaatste leg mocht Smith beginnen, en wist hem ook te winnen. De Zwaan miste wel teveel dubbels, en Smith was juist sterk op de dubbels

Robert Thornton (88,66) v Alan Norris (96,88) 0-3
Norris speelde een ijzersterke partij en heeft verrassend gewonnen van Thornton. Norris was veel beter op de beslissende momenten in de wedstrijd.

Warrick Scheffer v John Michael
(P) 0-2


Zondag 20 December
1e Ronde P=Preliminary Ronde

Mervyn King (97,84) v Aleksandr Oreshkin (86,14) 3-2
King had het moeilijk tegen de rus die veel hoge finishes gooide, en kwam 0-2 achter in sets. King herstelde op tijd, en won knap drie sets op rij.

Raymond van Barneveld (91,34) v Dirk van Duijvenbode (79,77)
Raymond won de eerste set. De tweede set ging tot 2-2 in legs.
Duijvenbode had de beste kans om de beslissende leg te winnen, maar hij gooide zich dood op 180. Daarna was Duijvenbode het volledig kwijt, en kon van Barneveld het eenvoudig afmaken.

Stephen Bunting (86,72) v Jyhan Artut (81,08) 3-0
Bunting was te sterk voor de matig spelende Artut. Bunting had alleen veel moeite om het af te maken.

Aleksandr Oreshkin (89,33) v Paul Lim (88,26) (P)
2-1

Jamie Caven (95,55) v Rob Szabo (86,50) 3-0
Jamie Caven speelde na lange tijd eindelijk weer een goede wedstrijd, en won overtuigend zijn partij

Mensur Suljovic (99,44) v Jermaine Wattimena (87,10) 3-1
De jonge Nederlander Wattimena speelde een prima wedstrijd en won de eerste set, daarna liet Suljovic zien waartoe hij in staat is, en was hij de betere speler.

Andy Hamilton (86,75) v Joe Murnan (86,88) 2-3
Hamilton heeft de wedstrijd uit handen laten glippen. Wat een spannende wedstrijd die tot de tie-break ging. Murnan won de beslissende set met 4-6 in legs

Michael Rasztovits (78,83) v Rob Szabo (78,34) 0-2 
(P)
Szabo won beide beslissende legs in de twee sets


Zaterdag 19 December
1e Ronde P=Preliminary Ronde

Phil Taylor (98,39) v Keito Ono (83,49) 3-0
Taylor had weinig moeite met Ono, Maar begon zeer matig, en leek ontevreden tijdens de wedstrijd. Taylor speelde met nieuwe darts die volkomen anders zijn en 4 gram lichter. Na de eerste set ging Taylor steeds beter spelen. Taylor gooide 167 en 121 uit.

Vincent van der Voort (95,70) v Laurence Ryder (81,37) 3-0
Vincent heeft vrij eenvoudig weten te winnen van een matige Ryder. Vincent was de eerste set nog slordig op de dubbels, daarna ging hij prima spelen, en had hij een goed gemiddelde.

Simon Whitlock (92,85) v Ricky Evans (93,48) 2-3
Wat een geweldige partij, Whitlock kwam 2-0 in sets en 2-0 in legs voor, en leek te winnen. Daarna kwam Evans geweldig terug en wist er een tie-break uit te slepen, die hij vervolgens won met een 130 finish.

Keita Ono (91,79)  v Alex Tagarao (77,40) (P)
2-0
Keito speelde een prima partij en was te sterk voor Tagarao

Kevin Painter (88,84) v Kim Viljanen (77,90) 3-0
Painter had weinig problemen met Viljanen.

Ian White (92,43) v Dimitri Van den Bergh (95,22) 1-3
Sterk debuut van de jonge Belg, en een verrassing op de WK. Dimitri kwam een set achter, maar was eigenlijk de hele tijd de betere speler. White speelde niet constant genoeg, en was niet opgewassen tegen van den Bergh.

Steve Beaton (95,87) v Koha Kokiri (93,22) 3-0
Beaton speelde een erg goede wedstrijd met mooie finishes, Hij eindigde de wedstrijd met een 164 finish. Maar ook Kokiri stond prima te spelen

Kim Viljanen v Sven Groen (P) 2-1
De eerste Nederlander is uitgeschakeld. Groen won de eerste set, maar Viljanen was daarna de betere speler.


Vrijdag 18 December
1e Ronde P=Preliminary Ronde

Thanawat Gaweenuntawong (63,64) v Rene Eidams (69,25) (P) 0-2

Brendan Dolan (87,19) v Kyle Anderson (90,64) 0-3
Eerste verrassing van het toernooi. Ondanks dat Anderson moeite had met de dubbels, wist hij toch van een matig spelende Dolan te winnen

Kim Huybrechts (92,66) v David Pallett (91,42) 2-3
Ook weer een verrassing. Huybrechts speelde niet scherp en Pallet wist daarvan optimaal gebruik te maken.

Michael van Gerwen (99,03) v Rene Eidams (90,46) 3-2
van Gerwen kwam met de schrik vrij. Michael was superieur in de eerste zes legs, daarna gooide Eidams bijna alles, en kwam op 2-2 in sets. De beslissende set ging tot 2-2, daarna won van Gerwen twee legs op rij, en de wedstrijd.

Mark Webster (89,58) v Mick McGowan (85,88) 3-0
De uitslag van 3-0 is geflatteerd,de wedstrijd ging gelijk op, alleen was Webster beter op de dubbels, en won hij in alle drie de legs de beslissende set.

Justin Pipe (75,55) v Christian Kist (93,95) 0-3
Kist was veel te sterk voor de zwak spelende Pipe. Pipe won slechts twee legs.

John Henderson (81,06) v Darren Webster (87,83) 1-3
Henderson was oppermachtig in de eerste set, daarna was hij geen schim meer, en kon Webster de wedstrijd winnen.

Qiang Sun (64,73) v Mick McGowan (P) (74,19)  0-2
Geen beste wedstrijd, een om snel te vergeten.

Donderdag 17 December
1e Ronde P=Preliminary Ronde


Gary Anderson (99,55) v Andy Boulton (85,30) 3-0
De huidige wereldkampioen Anderson speelde goed, en begon sterk met twee 11 darters, en won al snel de eerste  twee sets met elk 3-0 in legs. In de derde set wist Boulton eindelijk zijn eerste twee legs te winnen, maar Anderson won de beslissende leg.

Peter Wright (95,91) v Keegan Brown (83,61) 3-0
Brown speelde vandaag dramatisch en kon geen partij bieden aan Wright. Wright speelde goed en wist de wedstrijd eenvoudig te winnen met een mooie 131 finish.

Jamie Lewis (90,34) v Daryl Gurney (94,12) 1-3
De jonge Gurney speelde goed, en heeft verrassend gewonnen van Jamie Lewis die niet constant genoeg speelde.

Andy Boulton (83,03) v Per Laursen (79,29) (P) 2-1
Laursen leek te winnen, hij stond 0-2 voor in de laatste beslissende set, maar Boulton won knap drie legs op rij, en is door naar de eerste ronde

 

 

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten