18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Nieuws van de de Ladbrokes World Championship darts 2015

dart nieuws darts nieuws dart uitslagen darts uitslagen
Terug  dart nieuws darts nieuws dart uitslagen darts uitslagen               
dart darten nieuws uitslagen dartnieuws dartuitslagen
                     Alle uitslagen / Speelschema.

Zondag 4 januari 2015
Finale
Phil Taylor (100,69) v Gary Anderson (97,68) 6-7

In een bloedstollende finale, heeft Gary Anderson gewonnen van Phil Taylor, en is hij de nieuwe wereldkampioen. Taylor had het bullen gewonnen, maar liet Anderson de wedstrijd beginnen. Anderson maakte geen fouten, en won de beslissende vijfde leg met een mooie 121 bull finish, en kwam op 0-1 voorsprong. In de tweede set kregen beide spelers set darts, en Taylor won de set, en maakte er 1-1 van. De derde set ging naar Anderson, en Taylor had een 127 finish in deze set. Anderson kwam op 1-3 voorsprong, omdat hij de vierde set ook won. Taylor miste teveel dubbels in de afgelopen twee sets. Taylor won de vijfde set met 3-0 in legs, en  2-3. En ook de zesde set ging gemakkelijk naar Taylor, en het was weer gelijk. Taylor pakte de zevende set die Anderson begonnen was ook, en kwam voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. In de achtste set miste beide spelers set darts, en Anderson won de set. Taylor gooide een 141 finish in deze set. Anderson kwam op 0-2 achterstand in de negende set, en won daarna drie legs op rij, en kwam op 4-5 voorsprong. Anderson won ook de tiende set, en had nog maar 1 set nodig. Taylor miste maar net een negendarter op dubbel 12 in de eerste leg van de elfde set, die hij ook ruim wist te winnen, en kwam op 5-6. In de twaalfde set miste beide spelers veel dubbels door de spanning, en Taylor won uiteindelijk de beslissende leg en maakte er 6-6 van. In de laatste set miste Taylor weer veel belangrijke dubbels, en  Anderson bleef koel, en kon de wedstrijd beeindigen, en is de nieuwe wereldkampioen
Zaterdag 3 januari 2015
Halve finale
Raymond van  Barneveld (99,5) v Phil Taylor (102.3) 2-6
Taylor heeft Raymond verslagen. Taylor speelde vooral de laatste vier sets fantastisch. Raymond was de betere speler in de eerste set, maar Taylor won hem in de beslissende leg met een mooie 121 bull finish. Taylor won ook de tweede set. van Barneveld won de derde set met goed spel. En in de vierde set was Barney veel sterker dan Taylor, en hij kwam terug tot 2-2 in sets. Taylor won weer de beslissende leg in de vijfde set, die Raymond begonnen was. en Taylor won ook zijn eigen set daarna, en kwam op 2-4 voorsprong. Taylor was fantastisch in de zevende set, en won de set met een mooie 124 bull finish. En Taylor kon ook de achtste set vrij eenvoudig winnen.

Michael van Gerwen (101,35) v Gary Anderson (102,20) 3-6

In een geweldige hoogstaande wedstrijd, heeft van Gerwen zijn wereld titel verloren. Michael scoorde goed maar miste teveel belangrijke dubbels, en Anderson was fantastisch op de scores (50%), en op de dubbels, vooral de dubbel 20 miste hij nauwelijks. In de derde leg van de eerste set werd Michael gebroken, En Anderson won daarna zijn eigen leg, en pakte de set af van Michael. In de tweede set kwam Michael 0-2 achter, en begon daarna geweldig te darten, en won drie leg op rij en de set inclusief 2 keer een 130 finish. De derde set won Anderson weer, en weer brak hij van Gerwen. Anderson kon ook zijn eigen set houden, en kwam op 1-3 voorsprong. Michael gooide een geweldige vijfde set, en kwam terug tot 2-3. En Michael won ook de beslissende leg in de zesde set, en kwam terug tot 3-3. Michael verloor weer zijn set waarin hij vier set darts kreeg, en kwam  op 3-4 achterstand. Michael miste in de achtste set ook belangrijke dubbels, en Anderson  was fantastisch op de dubbel, en won zijn set, en kwam op 3-5 voorsprong. Michael gooide nog wel een belangrijke 149 finish in de negende set, maar Anderson was de betere speler, en kon de set en de wedstrijd winnen.


Vrijdag 2 januari 2015
Kwartfinale
Stepen Bunting (98,36) v Raymond van Barneveld (98,37) 4-5
Ook dit was weer een zeer spannende en goede wedstrijd. De eerste set won Raymond eenvoudig, en Bunting was niet al te best. de tweede set won Bunting, mede omdat hij beter ging scoren. De derde set ging weer vrij eenvoudig naar van Barneveld. en de vierde set won Bunting weer vrij gemakkelijk. van Barneveld gooide een goede vijfde set met een 125 finish, en ook nog een tiendarter. Maar Bunting kwam sterk terug met een 110 finish, en bij een 2-2 leg stand, miste Raymond set darts, en Bunting strafte dit genadeloos af en won de set die Raymond begonnen was. Raymond won knap de zesde set, die Bunting was begonnen, en maakte er 3-3 in sets van. De zevende set ging weer tot de beslissende leg, en ditmaal won Raymond de leg met een mooie 107 finish, en de set was binnen. Eerder in de set gooide van Barneveld ook een belangrijke 113 finish. De achtste set won Bunting weer in de beslissende vijfde leg om er 4-4 van te maken. In de laatste set was Raymond ijzersterk, en met een zeer belangrijke 124 bull finish  kwam hij op 2-0 voorsprong, en Bunting was geknakt. Barney won de leg daarna ook, en de wedstrijd was binnen.

Vincent van de Voort (99,22) v Phil Taylor (104,03) 3-5
Vincent v/d Voort heeft een zeer goede wedstrijd gespeeld, en heeft het Taylor zeer moeilijk gemaakt. In de eerste set werd het 2-2 in legs. Van de Voort miste de bull voor een 126 finish, en Taylor pakte de beslissende leg met een 87 finish, en won de eerste set die Vincent begonnen was. De tweede set won Taylor ook, mede omdat Vincent teveel belangrijke dubbels miste. De derde set was een sterke van Vincent, en hij won de set met 3-0 in legs. In de vierde set gooide Vincent een 113 en 107 finish, en won hij de set, en kwam terug tot 2-2 in sets. Vincent speelde ook in de vijfde set geweldig, en hij won de set met 3-1 in legs, en gooide een 104 finish in de set. v/d Voort kwam 3-2 in sets voor. Taylor won de zesde set met 2-3 en veel moeite, hij miste zelfs acht set darts in de beslissende leg. Taylor pakte de zevende set af van Vincent, en kwam op 3-4 voorsprong. In de achtste set werd het weer 2-2 in legs, en in de beslissende leg gingen de scores niet bij Vincent, en Taylor kon de wedstrijd beeindigen.


Donderdag 1 januari 2015
Kwartfinale
Peter Wright (95,66) v Gary Anderson (102,12) 1-5
Anderson heeft vrij eenvoudig gewonnen van Wright die niet zijn topvorm kon laten zien. Anderson begon de wedstrijd met een 110 finish, en won de eerste set die Wright begonnen was. De tweede set had Wright kunnen winnen, maar Anderson won hem. Wright kwam terug, doordat hij de derde set won. Daarna won Anderson drie sets op rij.

Michael van Gerwen (105,26) v Robert Thornton (101,49) 5-2
Wat een geweldige hoogstaande wedstrijd was dit. Beide heren hadden een enorme scorings power, en waren ijzersterk op de dubbels met 48% . De 1e leg die van Gerwen begonnen was won thornton met een 121 finish, van Gerwen speelde goed met 5 x 180 en een tien darter won hij de set met 3-2. In de tweede set begon Thornton met een 110 finish, maar van Gerwen bleef goed scoren, en won de set met 3-1. van Gerwen won ook de derde set, en hij had een gemiddelde van bijna 109 op dat moment. in de vierde set gooide van Gerwen een 122 finish, en Thornton gings sterk scoren, en won zijn eerste set. In set vijf, was van Gerwen even iets minder, en Thornton pakte de set van Michael af, en maakte er 3-2 van. De zesde set was een belangrijke, en beide spelers konden de set winnen, en van Gerwen maakte er uiteindelijk 2-4 in set van. De zevende set was ook weer spannend, en Thornton leek de beslissende leg te gaan winnen, maar Michael eindigde de partij met een geweldige 170 finish
Dinsdag 30 december 2014
Laatste
16
Stephen Bunting (102,34) v Michael Smith (102,78) 4-2
Mooie overwinning voor Bunting die 3-0 voor kwam in sets. Smith gooide tijdens de partij een 170 finish

Phil Taylor (102,52) v Kim Huybrechts (96,93) 4-3
Ook dit was een spannende wedstrijd, waarin Taylor erg zijn best moest doen. Huybrechts speelde goed, en beide spelers hielden hun eigen set tot 3-3 in sets. In de beslissende set was Taylor de betere speler, en werd Huybrechts gebroken, en dat gaf Taylor niet meer weg, en won de set.

Adrian Lewis (97,55) v Raymond van Barneveld (92,23) 3-4
Wat een geweldige spannende en vreemde wedstrijd was dit! Lewis was eigenlijk de hele wedstrijd de betere speler, maar elke kans die hij miste, die pakte Barney knap. Lewis gooide in de eerste set een geweldige negendarter. En gooide tijdens de wedstrijd een 157 en 155 en 141 finish. Beide spelers wisten hun set te houden tot 3-3, In de beslissende set werd Lewis gebroken door van Barneveld, en Barney maakte het karwei knap af. Maar wat had van Barneveld vandaag een enorme veerkracht, en geloof in zichzelf. 

Dean Winstanley (91,36) v Vincent v/d Voort (93,92) 2-4
Vincent heeft een mooie overwinning behaald. Vincent begon erg goed en kwam al snel op 0-2 voorsprong. Winstanley vocht zich terug, maar v/d Voort gaf de voorsprong niet meer uit handen.

Gary Anderson (104,54) v Cristo Reyes (98,52) 4-1
Reyes speelde een prima eerste set die hij won, daarna Ging Anderson erg goed spelen met zeer hoge set gemiddeldes wist hij de wedstrijd ruim te winnen

Peter wright (102,60) v Andy Hamilton (90,59) 4-0
Wright speelde zeer goed, en Hamilton stond de hele tijd onder druk, en kon geen vuist maken. Een dik verdiende overwinning voor Hamilton.Laatst 16
Avond
Benito van de Pas v Robert Thornton 0-4
Benito kon vandaag niet stunten tegen een goed spelende Thornton. Benito miste veel teveel belangrijke dubbels. Vooral de beslissende legs gingen naar Thornton.

Michael van Gerwen (99,62) v Terry Jenkins (96,92) 4-1
Michael speelde een goede wedstrijd tegen een sterke Jenkins. van Gerwen won de eerste set, de tweede set werd gewonnen door Jenkins die beter begon te spelen. De derde set won van Gerwen weer. De vierde set leek naar Jenkins te gaan met een 0-2 leg stand, maar Michael kwam knap terug en won drie legs op rij en kwam op 3-1 voorsprong. En ook in de vijfde en laatste set won van Gerwen de beslissende leg.


2e Ronde
Maandag 29 december 2014
Stephen Bunting v James Wade 4-1

Bunting wint vrij overtuigend, mede door enkele belangrijke hoge finishes van 161,144 en 118. Wade speelde niet zijn aller beste spel

Raymond van Barneveld (93,32) v Jamie Caven (94,96) 4-3
Raymond kreeg het niet cadeau van Caven, en moest er hard voor werken. Uiteindelijk was hij in de beslissende set de koelste speler, en maakte hij het proffessioneel af.

Max Hopp (86,55) v Vincent van der Voort (91,48) 0-4
Eenvoudige overwinning voor Vincent die sterker was dan Hopp.

Brendan Dolan (92,89) v Michael Smith (98,90) 2-4
Smith verloor de eerste twee sets omdat hij veel dubbels miste, daarna was hij veel te strerk voor Dolan.2e Ronde
Zondag 28 december 2014

Adrian Lewis (100,41) v Keegan Brown  (93,09) 4-2
Mooie spannende wedstrijd, waarin Brown het Lewis erg moeilijk maakte. Brown gooide een goede wedstrijd, en Lewis moest hard zijn best doen, om aan het einde van de partij aan het langste eind te trekken.

Phil Taylor (101,92) v Mark Webster (93,0) 4-0
Taylor was vandaag te sterk voor Webster. Webster had wel de tweede set moeten winnen, maar miste meerdere set dubbels. Daarna kwam Taylor niet meer in moeilijkheden.

Darren Webster (93,59) v Dean Winstanley (92,68) 3-4
Webster kwam 3-2 voor, en leek te gaan winnen, maar Winstanley won twee sets op rij. De laatste beslissende set won Winstanley in de tie-break.

Ian White (93,93) v Kim Huybrechts (93,74) 3-4
Dit was een spannende wedstrijd die op en neer ging, met vele breaks. Huybrechts kon uiteindelijk de laatste twee sets het verschil maken

Cristo Reyes (88,41) v Kevin Painter (90,22) 4-3
Weer een sensatie. Cristo Reyes de qualifier uit spanje heeft Painter verslagen. Painter kwam 1-3 voor, maar Reyes vocht zich knap terug, en was in de beslissende zevende set zelfs de betere speler. Eerder won Reyes ook van Wes Newton

Andy Hamilton (90,06) v Kyle Anderson (90,96) 4-2
Anderson kwam 1-2 voor, en was de betere speler op dat moment, maar Hamilton vocht zich zoals we hem kennen weer eens terug, en kon de wedstrijd alsnog winnen.


2e Ronde
Zaterdag 27 december 2014

Gary Anderson  (103) v Jelle Klaasen (100,7) 4-3
Wat een geweldige hoogstaande wedstrijd! De eerste set ging naar Anderson, mede omdat Klaasen veel dubbels miste. De tweede set ging naar een sterk scorende Klaasen. De derde set scoorde Klaasen ook weer geweldig, maar miste Klaasen weer zeven set dubbels, en gooide hij net op tijd de dubbel, en kwam op 1-3 voorsprong. De vijfde set  en de wedstrijd leek naar Klaasen te gaan met een 0-2 leg voorsprong, maar Anderson kwam geweldig terug en won de set. Klaasen bleef goed scoren, maar ging belangrijke dubbels missen, en Anderson ging weer fantastisch darten, en won twee sets op rij, en de wedstrijd.

Michael van Gerwen (99,87) v Sascha Stein (89,09) 4-1
van Gerwen begon matig aan de wedstrijd, en Stein speelde prima en won de eerste set, daarna begon Michael steeds beter te spelen. Stein kwam er niet meer aan te pas, maar pakte nog wel een paar kansen die hij kreeg. Goede overwinning van Michael die nog niet zijn top spel heeft laten zien dit toernooi.

Dave Chisnall (93,08) v Benito van de Pas (91,44) 2-4
Benito heeft een geweldige resultaat behaald. van de Pas won met sterk spel van Chisnall. Chisnall kwam 2-1 voor, daarna won Benito drie sets op rij. zelfs de zesde set waarin Chisnall op 2-0 voorsprong kwam, wist van de pas alsnog te winnen.

Peter Wright (95,52) v Ronny Huybrechts (87,52) 4-1
Wright heeft op overtuigende wijze afgerekend met Ronny Huybrechts. Vooral enkele goede hoge finishes deden Huybrechts de das om. Ronny had moeite met de scores.

Terry Jenkins (96,45) v Laurence Ryder (86,69) 4-0
Jenkins was veel te sterk voor Ryder. Ryder won geen enkele leg! Jenkins mist een negendarter op een haar op dubbel 12. Tevens gooide Jenkins een mooie 164 finish tijdens de wedstrijd.

Robert Thornton (93,70) v Ronnie Baxter (84,40) 4-0
Thornton gooide een prima wedstrijd, en Baxter kwam geen moment goed in de partij, en liet de paar kansen die hij kreeg liggen. een dik verdiende overwinning voor Thornton1e Ronde P=Preliminary voorronde
Dinsdag 23 december 2014
Stephen Bunting (90,20) v Robert Marijanovic (86,82) 3-1
Bunting heeft een eenvoudige zege geboekt, mede doordat Marijanovic veel kansen liet liggen, omdat hij vaak de dubbels miste.

Adrian Lewis  (101,90) v David Pallett (90,05) 3-0
Lewis liet zien in supervorm te zijn.
Lewis miste de eerste leg een 170 finish, en Pallet gooide daarna gelijk 161 uit. Lewis begon fantastisch te gooien, en won de eerste set met een gemidddelde van 124. Lewis bleef goed door gooien, en pakte ook de set 2 en 3, en gaf pallet geen enkele kans.

Mervyn King (90,67) v Max Hopp (96,60) 2-3
King had rugklachten, en dat was aan zijn gezicht te zien, maar ondanks de klachten gooide hij best goed, en kreeg hij zelfs een matchdart tegen de goed spelende Hopp. De wedstrijd ging tot de vijfde set, en de tie-break. Daarin was Hopp de betere speler, en won hij uiteindelijk met een geweldige 161 finish de wedstrijd.

Jermaine Wattimena v Robert Marijanovic (P) 3-4


Vincent van der Voort (93,39) v John Henderson (89,13) 3-2
Dit was een spannende partij die beide kanten op ging tot 2-2 in sets. In de vijfde set werd het 1-2 in legs, en Henderson leek de wedstrijd te gaan winnen, maar Vincent gooide een geweldige 157 finish. Dit was een enorme klap voor Henderson. van de Voort bleef goed scoren, en pakte ook de twee legs erna, en won de wedstrijd.


1e Ronde P=Preliminary voorronde
Maandag 22 december 2014


Jamie Caven (80,87) v Jason Hogg (83,85) 3-2
Caven speelde onder zijn kunnen, en had moeite met de scores en de dubbels. Caven moest er voor vechten, en won uiteindelijk de beslissende set van Hogg.

Nolan Arendse v Alex Hon (P) 4-0

Michael Smith (97,47) v Mensur Suljovic (98,91) 3-1
Dit was een spannende en goede wedstrijd. Suljovic speelde sterk, maar verloor drie keer de beslissende vijfde leg in de set. Smith liet zien dat hij veel talent heeft, en heeft een goede wedstrijd gespeeld.

Raymond van Barneveld (99,93) v John Rodriguez (79,22) 3-0
Raymond begon rustig aan de partij, maar ging steeds beter gooien, en Rodriquez was kansloos. Barney gooide een mooie 170 en 167 finish.

Brendan Dolan (90,18) v Nolan Arendse (83,85) 3-0
Dolan won met overmacht. Arendse won geen enkele leg


1e Ronde P=Preliminary voorronde
Zondag 21 december 2014


Kim Huybrechts (99,40) v Michael Mansell (87,65) 3-0
Huybrechts speelde een goede wedstrijd met mooie finishes o.a een 146, en Mansell bood goed tegenstand, maar kon geen set pakken

Jani Haavisto v John Michael (P) 1-4

Dave Chisnall (86,08) v Ryan De Vreede (75,24) 3-0
Zeer matige partij, waarin de Vreede het niet kon brengen, hij miste de 20 veel teveel, en ondanks dat er veel pijlen van Chisnall uit het bord vielen, kon Chisnall eenvoudig winnen.

James Wade (97,14) v Jamie Lewis (87,75) 3-1
Wade speelde een prima partij, met 1 set waarin hij even wat minder was, en die werd gewonnen door Jamie

Ian White (86,72) v John Michael (81,02 3-1
White speelde niet op zijn top, maar het was genoeg om rdelijk eenvoudig Michael te verslaan

Paul Nicholson (85,49) v Benito van de Pas (86,28) 2-3
van de Pas kwam 2-1 achter, en leek de wedstrijd te verliezen, maar van de Pas gaf niet op en won twee sets op rij

Boris Koltsov v Haruki Muramatsu (P) 4-2

Mark Webster (81,91) v Ron Meulenkamp (77,78) 3-1
Dit was een wedstrijd om snel te vergeten, waarin beide spelers de dubbel moeilijk konden vinden

Dean Winstanley (93,66) v Wayne Jones (94,01) 3-2
Winstanley begon sterk, en nam de leiding, Jones kwam sterk terug, en kwam op voorsprong, maar Winstanley herstelde net op tijd, en won de wedstriijd

Kevin Painter (89,57) v Boris Koltsov (78,14) 3-1
De Rus Koltstov pakte de tweede set overtuigend, maar kwam daarna tekort tegen Painter.1e Ronde P=Preliminary voorronde
Zaterdag 20 december 2014
 
Robert Thornton (97,65) v Andrew Gilding (92,00) 3-0
Vrij eenvoudige overwinning voor de sterk spelende Thornton, Gilding won slechts twee legs.

Justin Pipe (86,28) v Lawrence Ryder (83,59) 2-3
Weer een verrassing, Pipe is uitgeschakeld. Het was geen hoogstaande wedstrijd, en de laatste twee sets werden overtuigend met 0-3 gewonnen door Ryder.

Scott Mackenzie v Daryl Gurney (P) 3-4


Andy Smith (86,66) v Ronny Huybrechts (87,75) 0-3
Andy Smith won slechts twee legs, en die zaten in de derde set.

Ronnie Baxter (94,64) v Daryl Gurney (88,78) 3-1
Gurney leek de eerste set te winnen, maar Baxter ging ermee vandoor, daarna was Gurney het even kwijt, en verloor ook de tweede set. de derde set ging naar Gurney, maar baxter maakte het daarna af.


Steve Beaton (82,24) v Kyle Anderson (85,99) 0-3
Beaton gooide een slechte wedstrijd, en kon Anderson geen partij bieden.

Mark McGrath v Scott Kirchner (P) 0-4

Terry Jenkins (98,73) v John Weber (79,86) 3-1
Jenkins speelde een goede wedstrijd, en was veel te sterk voor Weber

Simon Whitlock (87,29) v Darren Webster (94,24) 1-3
Whitlock speelde matig en had slechts een check gemddelde van 19%. daardoor kon de goed spelende Webster eenvoudig winnen

Gary Anderson (86,20) v Scott Kirchner (86,21 3-1
Anderson speelde onde zijn niveau, en had moeite met Kirchner, met name omdat Anderson niet goed scoorde en een laag check gemiddelde had van 23%1e Ronde P=Preliminary voorronde
Vrijdag 19 december 2014

Andy Hamilton (91-09) v Dave Richardson (86,04) 3-2
Hamilton won de eerste set, daarna was Richardson veel sterker, en kwam op 1-2 set voorsprong. Richardson zakte compleet in daarna, en Hamilton kon alsnog de wedstrijd binnen slepen.

Kim Viljanen v Sascha Stein (P) 1-4

Peter Wright (98,80) v Gerwyn Price (93,90) 3-0
Wright wint met 3-0, maar het was zeker niet makkelijk. Price speelde goed, en twee sets gingen tot de beslissende leg, en die werden gewonnen door Wright die op die momenten zijn ervaring liet zien.

Phil Taylor (100,57)  v Jyhan Artut (87,47) 3-0
Taylor speelde goed , en gaf de matig spelende Artut geen enkele kans. Artut won slechts twee legs. Taylor was sterk op de dubbels met een percentage van 60%

Stuart Kellett (73,08) v Sascha Stein (79,34) 1-3
De qualifer Stein heeft gewonnen van Kellet in een zeer matige wedstrijd.

1e Ronde P=Preliminary voorronde
Donderdag 18 december 2014

John Part (84,78) v Keegan Brown (88,07) 2-3
Part begon zeer slecht aan de wedstrijd, en verloor zeven legs op rij van Brown. Part herstelde zich op tijd en kon 2-2 maken in sets, maar de beslissende set ging weer naar Brown.

Christian Perez v Cristo Reyes 0-4 (P)

Jelle Klaasen (96,97) v Christian Kist (93,63) 3-1
Klaasen speelde sterk, en kwam 2-0 voor. Kist kwam 2-1 terug, en de vierde set won Klaasen zeer overtuigend. Klaasen gooide een 127 en 109 finish.

Michael van Gerwen (96,96) v Joe Cullen (93,14) 3-1
van Gerwen haalde aan het begin niet zijn niveau, en moest er hard voor werken. Cullen begon de eerste leg met een 161 finish, en gooide later in de wedstrijd ook een 104,114 en een 128 finish. Michael gooide de vierde set bij een 2-1 set stand eindelijk weer sterk met veel keer de 180 won hij de vierde en laatste set.

Wes Newton (94,61) v Cristo Reyes (93,47) 3-2
Newton kwam 0-2 achter tegen de qualifer Reyes. Newton kwam goed terug tot 2-2. In de beslissende set werd het 2-2 in legs, en de tie-break was een feit. De tie-break ging tot 5-5, en de wedstrijd ging tot de laatste beslissende sudden death leg die werd gewonnen door Reyes.

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten