18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Ladbrokes World Championship darts 2013


Terug                                    Winnaar: Phil Taylor

                
Uitslagen en Speelschema

Dinsdag 1 januari
Finale                                   
Michael van Gerwen (100,66) - Phil Taylor (103,04) 4-7
In een spannende wedstrijd heeft Phil Taylor gewonnen van Michael van Gerwen. van Gerwen was de eerste zeven sets de sterkste, ,maar Taylor vocht zich telkens terug. Na de 4-4 was Taylor fantastisch, en kon Michael het steeds moeilijker bijbenen. Maar wat een geweldige prestatie heeft Michael van Gerwen weer geleverd!
De 1e leg van de wedstrijd begon van Gerwen, en won hem met een 74 finish. Taylor won de tweede leg met een geweldige 170 finish. van Gerwen won de derde leg met een 42 finish. Taylor maakte weer gelijk met een 85 finish. van Gerwen won de beslissende leg met een 140 finish, en dus de eerste set.
Taylor won de eerste leg van de tweede set met een 68 finish. van Gerwen won sterk de tweede leg. De derde leg werd Taylor gebroken door van Gerwen met een 98 finish. En van Gerwen won zijn eigen leg daarna ook, en maakte er 2-0 in sets van.
van Gerwen won de eerste leg die hij mocht beginnen van de derde set. De tweede leg had van Gerwen een legdart, maar miste, en Taylor won de leg. van Gerwen won de derde leg met een 123 bull finish. Taylor maakte 2-2 in legs gelijk met een 120 finish. De beslissende leg won Taylor, en won dus de set van van Gerwen, en kwam op 2-1 in sets.
Michael van Gerwen brak Taylor in de eerste leg van de vierde set met een 127 finish, maar Taylor brak gelijk terug in de tweede leg, en won ook de derde leg. van Gerwen maakte er 2-2 in legs gelijk van. van gerwen miste in de beslissende leg tops voor een 116 finish, en Taylor pakte de leg en de set, en kwam terug tot 2-2 in sets.
In de vijfde set miste van Gerwen een 170 finish op een haar, maar won de beurt daarna als nog de leg.Taylor won de tweede leg, en brak Michael in de derde set, maar van Gerwen brak gelijk terug met een 90 finish, en maakte 2-2 gelijk in legs. van Gerwen pakte ook de beslissende leg in deze set met een 90 finish, en kwam weer voor met 3-2 in sets.
Taylor miste in de eerste leg van de zesde set een 148 finish op een haar, en van Gerwen brak Taylor direct daarna, en won de leg. van Gerwen won ook de tweede leg. Taylor kwam terug tot 2-1 in legs met een 74 finish, maar van Gerwen won de vierde leg met hoge scores, en kwam 2 sets voor met 4-2.
van Gerwen won de eerste leg van de zevende set. Taylor maakte er 1-1 in legs van. Taylor mist 128 op een haar na op de bull, en van Gerwen checkte een 83 finish, en won de derde leg. Taylor won de vierde leg. van Gerwen miste een setdart op dubbel 16, en Taylor won de beslissende leg met een 51 finish, en kwam terug tot 4-3.
In de achste set werd Taylor in de eerste leg gebroken, maar Taylor brak gelijk terug met een 136 finish. Taylor won ook de derde leg. van Gerwen kreeg een leg dart in de vierde leg maar miste, en Taylor won de leg en dus de set, en maakte voor de tweede keer gelijk in de wedstrijd nu met 4-4.
Taylor miste nipt een 129 finish in de eerste leg van de negende set, en van Gerwen hield zijn leg met een tops finish. Taylor won de tweede leg met sterk spel. van Gerwen won de derde leg. Taylor maakte 2-2 in legs gelijk. Taylor won de beslissende leg, en kwam voor het eerst op voorsprong in de wedstrijd met 4-5.
Taylor won de eerste leg die hij begon in de tiende set. van Gerwen werd in de tweede leg gebroken door Taylor. van Gerwen brak gelijk terug met een 106 finish. Maar Taylor won de vierde leg, omdat van Gerwen een dart op de bull miste. Taylor kwam op 4-6 voorsprong.
van Gerwen won de eerste leg van de elfde set met sterk darts. Taylor won eenvoudig de tweede leg. Beide heren miste legdarts in de derde leg, en Taylor won de leg en brak dus van Gerwen. Taylor won de vierde leg met een 91 finish, en Taylor won de wedstrijd, en mag zich nu de zestien voudige wereldkampioen noemen. van Gerwen had een checkout percenrage avn 53%, en Taylor van 42%Zondag 30 december
Halve Finale
Phil Taylor (98,98)  - Raymond van Barneveld (96,74) 6-4
Barneveld kwam op 5-1 achterstand, maar had een geweldige comeback in de wedstrijd, maar het was net niet genoeg.
Taylor brak van Barneveld direct in de eerste leg van de eerste set. Taylor won ook de tweede en derde leg, en kwam dus op 1-0 voorsprong.
De eerste en tweede leg van de tweede set werd ook gewonnen door Taylor. in de derde leg won van Barneveld eindelijk zijn eerste leg, maar Taylor won de vierde leg en de tweede set met een 108 finish.
Barney miste nipt een 170 finish, want hij gooide single bull, maar hij won wel de eerste leg van set drie. Barneveld won ook de tweede en derde leg, en kwam terug tot 1-2.
Taylor won de eerste leg van de vierde set, de tweede leg met een 141 finish, en de derde leg met een 111 finish. Taylor kwam 3-1 in sets voor.
In de vijfde set begon van barneveld met een 136 finish. Taylor won de tweede leg, en brak van Barneveld in de derde leg met een 90 finish. Taylor won ook dee vierde leg met een 78 finish, en kwam op 4-1 voorsprong
De eerste leg van de zesde set miste van Barneveld weer een bull finish, en Taylor won de leg. Taylor won ook de tweede leg. Barneveld won de derde en vierde leg. De beslissende leg werd gewonnen door Taylor. Taylor kwam op 5-1 voorsprong.
Barneveld werd de eerste leg weer gelijk gebroken in de zevende set. Barneveld won de tweede leg met 2x180. En de derde leg won Barney ook. De vierde leg won taylor met een 107 finish. De beslissende leg werd gewonnen door van Barneveld,en Taylor miste twee set darts.Barneveld kwam terug tot 5-2.
Raymond brak Taylor in de eerste leg van de achtste set, en won ook de tweede leg met een 64 finish, en de derde leg, en de set.
Barneveld miste kansen om Taylor de eerste leg te breken, en Taylor won de eerste leg. Barneveld brak gelijk terug met een 125 bull finish, en won ook de derde leg. Taylor maakte er 2-2 in legs van. Barney won de beslissende leg, en kwam terug tot 5-4.
van Barneveld mist een leg dart op 104, en Taylor pakte de eerste leg daarna. De tweede leg waar beide heren de dubbel miste werd gewonnen door van Barneveld. Taylor won de derde leg met een 20 top top 100 finish. De vierde leg won Taylor ook, en dus de wedstrijd met 6-4.
Na afloop wilde van Barneveld Taylor feliciteren, maar Taylor reageerde vloekend en woedend, en wilde er niets van weten, en duwde van Barneveld weg. Vrij merkwaardig gedrag van deze Phil Taylor.


Michael van Gerwen (97,87) - James Wade (87,37) 6-4
(druk hier voor de negendarter van van Gerwen)
Michael van Gerwen heeft een geweldige wedstrijd gespeeld, en een fantastische prestatie geleverd.
Wade won de eerste leg die hij begon, en brak van Gerwen in de tweede leg omdat hij 11 pijlen miste op de dubbel. van Gerwen brak gelijk terug, en won ook de leg erna en maakte er 2-2 van in legs. Wade won de eerste set met een 105 finish in de vijfde leg.
In de tweede set begon van Gerwen met een 104 finish. De tweede leg won van Gerwen met een 96 finish. En Michael won ook de derde leg en dus de tweede set.
van Gerwen brak Wade in de eerste leg van de derde set met een 90 bull finish. De tweede leg won van Gerwen met een 78 finish. De derde leg won van Gerwen ook, dus won hij de set die wade begon met 3-0 in legs.
De eerste leg van de vierde set ging ook naar van Gerwen. En in de tweede leg brak van Gerwen ook weer Wade,en won ook de leg erna. van Gerwen kwam 3-1 in sets op voorsprong.
In set vijf won Wade eindelijk weer een leg, na negen verloren legs op rij. Wade brak van Gerwen met een 82 finish in de tweede leg. van Gerwen gooide de derde leg een fantastische negendarter op dubbel 12, en miste de leg daarna de dubbel 12 toen hij weer een negendarter kon gooien, maar van Gerwen won wel de leg en maakte er 2-2 in legs van. van Gerwen miste de bull, en Wade won toen de set met een 120 finish. Wade kwam terug tot 3-2 in sets.
van Gerwen werd de eerste leg van de zesde set gebroken door Wade, en Wade won ook zijn eigen leg daarna.  De derde leg werd ook door Wade gewonnen, en het stond dus 3-3 in sets gelijk.
van Gerwen brak Wade in de eerste leg van de zevende set. Wade brak gelijk terug de leg erna. van Gerwen brak weer de leg van Wade, en won ook vierde leg en dus de set. van Gerwen kwam 4-3 in sets op voorsprong.
De eerste leg van de achtste set werd door van Gerwen gewonnen. De tweede leg werd Wade gebroken door van Gerwen. van Gerwen miste drie setdarts op top, en Wade kwam terug tot 2-1 in legs. Wade won ook de vierde leg. van Gerwen won de beslissende leg, en kwam 5-3 in sets op voorsprong.
Wade won de eerste leg van de negende set. van Gerwen won de tweede leg,die hij begon met 2x180. Wade won de derde leg. van Gerwen checkte 84, en maakte er 2-2 in legs van. van Gerwen miste een setdart, en Wade strafte dit af, en kwam terug tot 5-4 in sets.
De eerste leg van de tiende set werd gewonnen door van Gerwen. De tweede leg won van Gerwen ook. En in een geweldige derde leg won van Gerwen ook, en won de wedstrijd met 6-4.


Zaterdag 29 december
Kwartfinale
Michael van Gerwen (102,73) - Adrian Lewis (100,80) 5-4
Wat een geweldige spannende wedstrijd was dit! van Gerwen won de eerste set overtuigend, in de tweede set begon hij wat dubbels te missen, en Lewis wist de set te winnen. in de derde set begon van Gerwen met een tien darter en was hij de hele set fantastisch met zijn scores, maar hij miste 13 setdarts waardoor Lewis zelf nog op 2-2 in legs kon komen. van Gerwen wist de dubbel net op rijd te raken en kwam op 2-1 in sets voorsprong. Lewis gooide een 136 finish in de vierde set, en won uiteindelijk ook de set, en het werd 2-2 in sets. De vijfde set was een geweldige set van van Gerwen, en hij won met 3-0 in legs. Lewis begon de zesde set met een 138 finish, en eindigde met een 102 finish, van Gerwen miste weer dubbels deze set.in de zevende set werd van Gerwen gebroken, maar hij brak gelijk terug met een 120 finish, en won de laatste leg ook. Lewis gooide een fantastische achtste set, en maakte weer gelijk. in de beslissende set begon van Gerwen met een 104 finish. Lewis won twee legs op rij en had zijn break te pakken. in de volgende leg miste Lewis twee matchdarts en van Gerwen maakte gelijk met een 83 finish .De vijfde leg won van Gerwen met een 108 finish, en won uiteindelijk de leg erna ook, en dus de set met 4-2 in legs.
van Gerwen gooide 108 en 120 uit, en Lewis gooide 102, 136 en 138 uit.

Wes Newton (97,15) - James Wade (92,89) 4-5
De eerste twee sets werden gewonnen door Newton. Wade kwam terug tot 2-1. De vierde set miste Newton darts om op 3-1 voorsprong te komen, en Wade maakte 2-2 gelijk. De vijfde en zesde set strafte Wade de kleine foutjes van Newton af, en kwam op 2-4 voorsprong.
Newton kwam nu knap terug tot 4-4 met goed spel, maar in de laatste beslissende set miste Newton weer belangrijke darts, en weer pakte Wade de kansen die hij kreeg.


Vrijdag 28 december
Kwartfinale
Simon Whitlock (97,36) - Raymond van Barneveld (102,32) 1-5
Raymond van Barneveld heeft een zeer goede wedstrijd gespeeld. Met een hoog gemiddelde van 102 en een checkout gemiddelde van 52% gaf hij Whitlock weinig kansen. Barney gooide 135 en 112 uit.

Phil Taylor (101,38) - Andy Hamilton (96,38) 5-0
Taylor was oppermachtig, hij gaf slechts twee legs weg aan Hamilton.
Hamilton miste veel teveel dubbels, en Taylor raakte de dubbels juist erg goed met een checkout gemiddelde van 56%Donderdag 27 december
Laatste 16
Adrian Lewis (95,06) - Kevin Painter (92,36) 4-2
Lewis kwam 2-0 in sets voor, maar Painter kwam terug tot 2-2. Lewis werd op tijd wakker, en wist twee sets op rij te winnen. Lewis ergerde zich aan het publiek, die regelmatig boe geroep liet horen. Painter was op sommige momenten ook weer erg vervelend bezig. Lewis gooide een 109 finish, en had een check gemiddelde van 41%


Gary Anderson (88,62) - Raymond van Barneveld (93,35) 0-4
Barneveld speelde een prima wedstrijd, en Gary Anderson had vandaag zijn dag niet. De eerste set was nog spannend, maar daarna was Barneveld veel te sterk voor Andereson. De dubbels van Anderson liepen niet, en hij kon niet tegen de scores van Barney op.

Michael van Gerwen (98,96) - Colin LIoyd (91,33) 4-1
Michael van Gerwen heeft ruim gewonnen van Colin LIoyd. van Gerwen had een blessure aan zijn been, maar aan zijn spel was niets te merken.
Michael begon zeer sterk, en stond snel twee sets voor. Daarna gaf Michael het niet meer uit handen, en bleef de betere speler van de wedstrijd. van Gerwen gooide 121 en 116 uit

James Wade (89,61) - Vincent v/d Voort (95,70) 4-0
Wade won de eerste set eenvoudig, maar set twee en drie gingen tot 2-2 in legs, maar v/d Voort miste beide sets in totaal vijf set darts. Wade maakte het wel af. De laatste set kreeg Vincent ook weer kansen, maar miste weer zijn dubbels, en weer profiteerde Wade er graag van. Vincent had een hoger gemiddelde dan Wade, maar Wade was ijzersterk op de beslissende momenten, en zakte terug op de momenten dat het ook kon.

Simon Whitlock (91,07) - Dave Chisnall (88,90) 4-3
Mooie spannende wedstrijd die op en neer ging. Whitlock stond bijna de hele wedstrijd op voorsprong, maar Chisnall vocht zich telkens knap terug. In de tie-break van de laatste set kon Whitlock het eindelijk afmaken met een 5-3 leg stand. Whitlock gooide 100,126,130 en 152 uit, en Chisnall had een 157 finish.

Wes Newton (87,22) - Mark Walsh (80,75) 4-1
Newton speelde niet op zijn best, maar Walsh speelde nog minder, en had zeer veel moeite met de dubbels. Al met al eenvoudige zege voor Newton.Zondag 23 december
Laatste 16
Phil Taylor (97,18) - Robert Thornton (94,80) 4-0
Taylor won vrij eenvoudig van Thornton. Taylor speelde een stuk beter dan zijn twee voorafgaande wedstrijden. Thornton had veel moeite met de warmte op het podium. Taylor gooide 131 en 105 uit, en had een finish percentage van 55%

Andy Hamilton (99,47) - Terry Jenkins (100,39) 4-1
Hamilton speelde een goede wedstrijd. Jenkins gooide 13 x 180 maar Hamilton had bijna altijd een antwoord, en Jenkins miste teveel belangrijke dubbels, die Hamilton afstrafte. Hamilton won de wedstrijd met een 130 finish en met een 52% checkout gemiddelde.


2e Ronde
Michael van Gerwen (102,13) v Peter Wright (95,24) 4-2
De eerste set werd gewonnen door een sterk spelende Wright,van Gerwen miste teveel dubbels. In de tweede set was van Gerwen veel sterker en kwam 2-0 in legs voor, maar Wright kwam terug tot 2-2 in legs met een 121 finish. In beslissende leg gooide van Gerwen 2x 180, maar Wright won de leg en de set. Daarna was van Gerwen veel te sterk met zeer hoge scores won hij de derde,vierde en vijfde set. Wright speelde ook een zeer goede wedstrijd, maar van Gerwen was na twee sets niet meer te stoppen.

James Wade (92,13) v Steve Beaton (88,76) 4-2
De wedstrijd ging op en neer, en het werd 2-2 in sets. Wade wist daarna de belangrijke vijfde leg te winnen van de vijfde en zesde set. Wade gooide 100,120,121 en 130 uit.

Dean Winstanley (91,48)  v Vincent van der Voort (90,79) 2-4
(negendarter)

v/d Voort begon zeer sterk aan de wedstrijd en kwam 0-2 in sets voor. Daarna begon Winstanley terug te komen. Winstanley gooide zelfs een geweldige negendarter, en was daarna niet meer te stoppen.  Het werd 2-2 in sets, en het bleef spannend daarna. Vincent wist de laatste twee sets de beslissende vijfde leg te winnen. Vincent v/d Voort gooide 105,103 uit tijdens de wedstrijd.

Justin Pipe (92,50) v Mark Walsh (91,41) 2-4
Walsh begon zeer sterk aan de wedstrijd. Pipe vocht zich goed terug. Walsh kon het eindelijk afmaken bij een 2-3 set stand en 2-2 in legs. Pipe had materiaal pech tijdens de partij en gooide een tijdje met 1 pijl van Walsh. Later was het probleem opgelost. Walsh had een checkout gemiddelde van 50%.


Zaterdag 22 december
2e Ronde
Adrian Lewis (87,95) v Denis Ovens (84,72) 4-1
Lewis speelde niet op zijn best, maar was er wel op de juiste momenten, daardoor won hij alsnog ruim de wedstrijd

Simon Whitlock (96,34) v Colin Osborne (89,79) 4-0
Whitlock was veel te sterk voor Osborne. Whitlock gooide bijna op alle belangrijke momenten zijn dubbels. Whitlock gooide een mooie 164 finish tijdens de wedstrijd.

Wes Newton (99,53) v Scott Rand (90,20) 4-0
Newton speelde een fantastische wedstrijd, met veel hoge scores, een hoog gemiddelde en mooi hoge checkouts. Rand speelde ook goed maar kwam er niet aan te pas. Newton gooide een 144,143 en 133 finish

Raymond van Barneveld (95,75) v Brendan Dolan (86,52) 4-1
Barneveld begon sterk en won de eerste set. Daarna zakte Barney wat in, maar won toch nog de tweede set, omdat Dolan zeer zwak speelde. Daarna ging Dolan beter spelen, en kwam  terug tot 2-1. Barneveld kon met werkdarts toch de sets daarna nog winnen. Barney speelde niet op zijn best, maar vocht zich naar de winst. En Dolan speelde onder zijn niveau.

Mark Webster (89,97) v Colin Lloyd (92,81) 2-4
LIoyd kwam 0-3 voor met fantastisch darts, en kreeg matchdarts. Webster kwam terug tot 2-3. LIoyd won de wedstrijd met een tien darter.

Kevin Painter (95,86) v Ronnie Baxter (92,76) 4-3
Wat een geweldige wedstrijd weer.  Goed darts en veel spanning. Painter kwam 3-1 in sets voor, en storte daarna in en liet Baxter terugkomen in de partij. Painter herstelde net op tijd. De wedstrijd ging tot de tie-break in de zevende set. Die won Painter met 4-2 in legs. Painter gooide 151 en 116 uit


Vrijdag 21 december
2e Ronde
Phil Taylor (90,23) v Jerry Hendriks (82,75) 4-1
Hendriks won de eerste set, maar daarna kwam hij er niet meer aan te pas. Taylor won 12 legs op rij.


Paul Nicholson (92,56) v Robert Thornton (94,79) 3-4
De wedstrijd was zeer spannend , en ging telkens op en neer. Beide heren vochten voor hun leven, en lieten vele mooie finishes zien. Uiteindelijk ging de wedstrijd tot de tie-break in de zevende set. En na een 5-5 leg stand, werd de sudden death leg gespeeld. Toen wist Thornton de laatste leg te winnen. Eerder miste Thornton nog vijf matchdarts tijdens de partij. Thornon gooide 124,2x130 en 136 uit

Terry Jenkins (98,18) v John Part (89,34) 4-1
Jenkins speelde een zeer sterke wedstrijd, goede scores en een zeer hoog checkout gemiddelde van 57%. Jenkins was veel te sterk voor John Part. Jenkins gooide 116, 110 en 100 uit.

Gary Anderson (98,01) v John Bowles (90,92) 4-3

Anderson scoorde erg goed, maar had moeite met de dubbels als hij meerdere pijlen daarvoor had.  Bowles kreeg zelfs drie matchdarts. De wedstrijd werd beslist in de tie-break. Gary gooide 100,116,118,124 en 142 uit.

Dave Chisnall (98,44) v Darryl Gurney (96,42) 4-1
Alle sets gingen tot de vijfde leg. Gurney miste de kansen om set twee en drie te winnen. Chisnall speelde een goede partij.

Andy Hamilton (97,27) v Richie Burnett (89,60) 4-1
Hamilton was de betere speler, maar miste toch ook enkele set dubbels. Ondanks dat wist hij toch tot drie keer de vijfde leg in een set te winnen. Hamilton gooide 108,110,120 en 138 uit.


Donderdag 20 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Michael van Gerwen (90,64) v Paul Lim (87,60) 3-0
van Gerwen heeft eenvoudig gewonnen van Paul Lin. van Gerwen speelde niet op zijn top, maar dat was ook niet nodig. Lin gooide een 170 finish tijdens de partij.

Vincent van der Voort (89,01) v Stuart Kellett (87,53) 3-0
van der Voort heeft dik verdiend gewonnen. Vincent was de baas op het podium. Hij scoorde goed, maar had alleen wat moeite met de dubbels. Kellett kon de dubbel helemaal niet vinden, en kwam er niet aan de pas.

Kim Huybrechts (98,78) v Scott Rand (97,82) 2-3
Huybrechts was aan het begin van de wedstrijd de betere speler, maar Rand ging steeds beter spelen. Daarna waren de heren aan elkaar gewaagd, en won Rand uiteindelijk de wedstrijd in de tie-break. Beide spelers hadden een goed gemiddelde.

Paul Lim (79,69) v Mohd Latif Sapup (65,58) (P) 4-1

Mark Walsh (88,58) v Darren Webster (87,60) 3-1

Walsh was nog niet in zijn beste vorm, maar het was genoeg om Webster te verslaan. Webster miste veel kansen op een beter resultaat.


Woensdag 19 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Simon Whitlock (95,50) v Haruki Muramatsu (84,75) 3-0
Eenvoudige overwinning voor Whitlock. Whitlock was te sterk voor de Japanner.

Colin Lloyd (94,22) v Darin Young (86,57) 3-2
De Wedstijd ging op en neer. LIoyd had de tie-break (6-4) nodig om af te rekenen met Young

Ronnie Baxter (88,72) v Dennis Priestley (88,20) 3-1
Baxter begon sterk aan de partij, maar werd na de eerste set iets minder zorgvuldig. Priestley kwam terug en kreeg kansen op 2-2, maar miste teveel dubbels. Baxter strafte dat direct af.

Haruki Muramatsu (87,13) v Dave Harrington (P) (59,36) 4-0

Justin Pipe(84,23)  v Andy Jenkins (73,20) 3-0
Wedstrijd om snel te vergeten, Bij Jenkins lukte er niets vandaag, zodat Pipe geen eens zijn best hoefde te doen


Dinsdag 18 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Colin Osborne(94,51) v Lourence Ilagan (87,590 3-0
Osborne is ruim door naat de tweede ronde. Osborne gooide een 164 finish

Mervyn King (90,70) v Dean Winstanley (91,76) 2-3
Wat een geweldige wedstrijd was dit. De wedstrijd ging heen en weer, en liep uiteindelijk tot de tie-break in de vijfde set, die Winstanley met 4-6 won. Beide spelers lieten hun beste hun spel zien, maar hadden ook zwakke momenten tijdens de partij.

Wes Newton (86,90) v Johnny Haines (84,29) 3-0
Newton was te sterk voor Haines. Newton won de wedstrijd met een 135 finish.

Lourence Ilagan (78,30) v Jamie Lewis (81,84) (P) 4-3

Steve Beaton (87,54) v Kyle Anderson (83,63) 3-0
Beaton had veel moeite met de dubbels, ondanks dat wist hij ruim te winnen, omdat Kyle Anderson ook niet goed checkte.


Maandag 17 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Jamie Caven (94,15) v John Bowles (93,56) 2-3
In een goede en zeer spannende wedstrijd heeft de qualifier Bowles nipt gewonnen van Caven. Bowles gooide 121, 116 en 104 uit.


James Wade (91,09) v Peter Hudson (82,57) 3-0
Eenvoudige overwinning voor de degelijk spelende Wade.

Mark Webster (97) v Ian White (92,11) 3-1
Webster speelde zeer goed, met hoge scores en mooi finishes bv 145, 124 en 107. White speelde ook sterk, maar kon niet tegen Webster op.

Carlos Rodriguez (81,92) v John Bowles (79,01) (P) 2-4

Peter Wright (94,95) v Arron Monk (89,88) 3-0
Wright was veel te sterk voor de jonge Monk. Monk liet weer eens zien niet goed tegen zijn verlies te kunnen, want hij gooide na de tweede set zijn pijlen van het podium.
 


Zondag 16 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Gary Anderson (98,82) v Jani Jaavisto (90,39) 3-1
Anderson speelde goed, en moest erg zijn best doen, en kreeg het niet cadeau van de sterk spelende  Fin Jani.

Raymond van Barneveld (108,31) v Michael Smith (87,90) 3-0
Raymond speelde fantastisch, met hoge scores en mooie finishes waaronder een 111 finish. Barney is in bloedvorm met een finish percentage van 75%


Andy Hamilton (90,24) v James Richardson (83,26) 3-1
Hamilton moest er hard voor werken, want Richardson was taai. Richardson kreeg kansen op een beter resultaat, maar miste teveel.

Jarkko Komula (82,32)  v Jani Haavisto (88,18) (P) 2-4

Brendan Dolan (92,98) v Mark Jones (87,95) 3-0
Dolan gaf maar een leg weg aan Jones. Jones miste teveel kansen op een beter resultaat.


Zaterdag 15 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Denis Ovens (81,71) v Max Hopp (78,40) 3-2
Hopp had moeite met de traag spelende Ovens. Ovens won de gelijk opgaande partij.


Phil Taylor (93,92) v Michael Mansell (78,46) 3-0
Taylor hoefte niet op zijn best te spelen, om toch ruim te winnen

John Part (89,56) v Joe Cullen (87,89) 3-0

John Part was vandaag ijzersterk op de finishes, en te sterk voor Cullen

Max Hopp (87)v Charl Pietersen (81,75) (P) 4-1


Dave Chisnall (92,89) v Shane Tichowitsch 92,07) 3-0
Tichowitsch speelde goed, maar gaf op de belangrijke momenten niet thuis. Chisnall maakte daar goed gebruik van en won overtuigend.

Wayne Jones (92,21) v Jerry Hendriks (87,50) 0-3
De debutant Jerry Hendriks heeft vandaag fantastisch gespeeld, en met 3-0 gewonnen van Wayne Jones. Hendriks gooide de laatste legs een 116 en 156 finish.

Daryl Gurney (90,51) v Robert Marijanovic (P) (82,16) 4-3

Richie Burnett (82,73) v James Hubbard (78,80) 3-2
Burnett kwam 2-0 voor in sets, maar Hubbard kwam terug tot 2-2. de laatste set werd in de tie-break gewonnen door Burnett. Burnett had het publiek op het einde  tegen zich, en werd daardoor zeer giftig.

Terry Jenkins (94,31) v Steve Brown (86,12) 3-0
Jenkins speelde goed en was veel te sterk voor Brown.

Andy Smith (81,81) v Daryl Gurney (83,35) 1-3
Qualifier Daryl Curney wint verrassend en verdiend van Andy Smith.Vrijdag 14 december
P=Preliminary ronde / 1e Ronde
Robert Thornton (99.06) v Magnus Caris (83,27) 3-0

Thornton gaf maar een leg weg, en was veel te sterk voor Caris. Thornton won de wedstrijd met een 130 finish

Andree Welge (76,70) v Leung Chun Nam (80,10) (P) 1-4

Paul Nicholson (87,95) v Co Stompe (85,63) 3-0
Stompe kwam er niet aan te pas, en verloor verdiend

Adrian Lewis (83,14) v Gino Vos (79,90) 3-1
Vos won de eerste set met 0-3, daarna won Lewis drie sets op rij

Kevin Painter (94,97) v Leung Chun Nam (82,81) 3-0
Eenvoudige overwinning voor Painter. Chung Nam won slechts twee legs

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten