18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Nieuws van de Ladbrokes.com World Championships 


Terug                                                        Alle uitslagen       

        SBS6 LIVESTREAM

Zondag 04 Januari
Finale


Phil Taylor - Raymond van Barneveld 7-1
Wat een niveau van Taylor. Met een gemiddelde van bijna 109 heeft hij Barneveld ruim verslagen. Barney kreeg wel kansen, maar miste ze bijna allemaal. Barney had ook een gemiddelde waarmee hij waarschijnlijk van elke andere tegenstander had gewonnen. De eerste en tweede set gingen beide met 3-0 naar Phil Taylor die gelijk sterk van start ging. In de derde set won Barney zijn eerste leg met een 110 finish. Barneveld won ook de set. Taylor gooide een 126 finish tijdens de set. De vierde set begon Taylor met een 11 darter. Daarna gooide Barney een 11 darter. Later kon Barneveld ook de set winnen, maar hij miste twee pijlen op de dubbel. Taylor won de set, en maakte er 3-1 van. In de vijfde set kwam Barneveld 2-0 voor, maar toch verloor hij wederom de set. In de zesde set werd het weer 2-2 in legs, en weer verloor Barneveld de beslissende leg. Ook de zevende set ging naar een fantastische Phil Taylor. Uiteindelijk pakte Taylor de wedstrijd door ook de achtste set te winnen.
 Zaterdag 03 Januari
Halve finale

Phil Taylor - Mervyn King 6-2
Taylor won de eerste set die King begonnen was. Taylor gooide een 131 finish. De tweede en derde set gingen ook naar Taylor.De vierde set won King met een 112 finish. De vijfde set ging ook naar King met 3-2. Taylor won de volgende 3 sets en maakte er 6-2 in sets van.In de laatste set was Taylor op weg naar een negendarter maar het werd een tien darter.

Raymond van Barneveld - James Wade 6-4
Raymond van Barneveld heeft er voor moeten knokken deze partij, en laten zien dat hij dat ook goed beheerst.
In de eerste set werden de heren de eerste 4 legs gebroken, De vijfde en beslissende leg ging naar Barneveld. De tweede set ging met 3-0 naar James Wade. De derde set ging met 3-1 naar Wade. De vierde set kon Wade ook winnen, maar hij gooide zich twee keer dood. Barney won de set. Set vijf ging weer naar Wade met 3-2. Barneveld maakte weer gelijk door de zesde set te winnen, hij gooide deze set een 112 finish. De zevende set ging makkelijk met 3-0 naar Barneveld. Set acht won Wade met 3-0. Barneveld won de negende set weer met 3-0. De tiende set gooide op een goed moment een 128 finish. Daarna won hij de wedstrijd met een 100 finishVrijdag 02 Januari
Kwartfinale


Raymond van Barneveld - Jelle Klaasen 5-1
Ongelooflijk sterk heeft Barneveld vanavond gespeeld. Hij gooide zelfs een negendarter. De eerste set ging naar een goede Jelle Klaasen. In de tweede set was Barneveld zeer sterk, en kwam hij terug op 1-1.De derde set ging ook naar Barneveld met een zeer hoog gemiddelde. In de vierde set werd het 2-2 en toen gooide Barneveld weer een 11 darter voor de set. De vijfde set ging ook met 3-2 naar Barneveld. In de zesde set gooide Barneveld een negendarter, en haalde hij de wedstrijd binnen met een 161 finish.
Barneveld 112,116, 141, 161
Klaasen 107

James Wade - Paul Nicholson 5-3
Ondanks dat Wade weer niet sterk speelde, heeft hij toch weer weten te winnen.Donderdag 01 Januari
Kwartfinale

Phil Taylor - Co Stompe 5-0
De eerste set werd grootst gewonnen door Taylor met een gemiddelde van 114. In de tweede set werd het 2-2, maar de laatste leg won Taylor. De derde en vierde en vijfde set gingen ook naar Taylor. Taylor was in een bloedvorm, en gaf stompe geen enkele kans.

Barrie Bates Mervyn King 2-5
King kwam 2-0 voor in sets, maar liet Bates terugkomen tot 2-2. daarna was King weer oppermachtig en won hij uiteindelijk vrij eenvoudig met 5-2.Dinsdag 30 December
3e ronde
Paul Nicholson - Dennis Priestley 4-2
Dennis Smith - Mervyn King 1-4
Wayne Mardle - Co Stompe 0-4
Andy Hamilton - Jelle Klaasen 1-4
Raymond van Barneveld - Ronnie baxter 4-3
James Wade -  van der Voort 4-0Maandag 29 December

3e ronde
Phil Taylor -Kevin Painter
De eerste set werd door een zeer goede Kevin Painter gewonnen. Hij had een gemiddelde van 115. De tweede en derde set won Taylor met 3-0.In de vierde set begon Taylor met een 124 bull finish, en de twee legs daarna won hij ook. De vijfde set ging ook naar Taylor, omdat Painter de kansen die hij kreeg niet pakte.

Barrie Bates - Mark Dudbridge 4-0
Het verschil zat hem in de dubbels. Bates had een check gemiddelde van maar liefs 60%


2e Ronde

James Wade - Tony Eccles 4-1
Eccles miste de scherpte op de juiste momenten. Eccles wist daar goed gebruik van te maken.

Colin Osborne - Vincent van der Voort 1-4
Vincent van der Voort heeft laten zien geweldig in vorm te zijn. Hij speelde zeer goed, en pakte alle kansen aan die hij kreeg.

Dennis Priestley - John McGowan 4-1

Adrian Lewis - Paul Nicholson 3-4
In een geweldige wedstrijd heeft Nicholson weten te winnen. Het kwam tot de tie-break in de laatste set. Nicholson gooide de laatste 2 legs 129 en 121 uit.2e Ronde
Zondag 28 December


Mervyn King - Mark Walsh 4-2
Walsh kreeg kans op kans de eerste vier sets, maar maakte er veel te weinig gebruik van.

Raymond van Barneveld - Wes Newton 4-1
Raymond van Barneveld is door naar de laatste 16. Barney gooide goed zijn punten, en de dubbels waren niet slecht, maar konden beter.
in de eerste set gingen de punten goed, maar de dubbels liepen wat stroef. Toch won Raymond de eerste set vrij overtuigend. De tweede set was een copy van de eerste, en Raymond stond 2-0 voor.In de derde set gooide Newton een 122 bull finish. En ook een 102 finish. Newton won de derde set. De vierde set pakte van Barneveld vrij eenvoudig met 3-0 in legs. En de vijfde set ging ook eenvoudig naar Barney

Jelle Klaasen - Jan van der Rassel 4-0
Klaasen heeft met 4-0 gewonnen. van der Rassel kon met de punten aardig meekomen, maar op de dubbels was hij zeer zwak. In de eerste set werden er al direct veel keer 180 gegooid. Het werd 2-2 in legs en in de beslissende leg miste van der Rassel een set dart.Klaasen strafte dit direct af. In de tweede set werd het weer 2-2 in legs, en weer pakte Klaasen de set. De derde set werd met 3-0 gewonnen door Klaasen. Ook nu had van der Rassel veel problemen met de dubbels. En ook de vierde set ging met 3-0 naar Klaasen.

Bill Davis - Barrie Bates 2-4

Ronnie Baxter - Denis Ovens 4-1

Andy Hamilton - Tony Ayres 4-22e Ronde
Zaterdag 27 December


Wayne Mardle - Robert Thornton 4-3
In een zwaarbevochten en hoogstaande wedstrijd heeft Wayne Mardle weten te winnen van Robert Thornton. Het verschil werd gemaakt door het publiek die zich onsportief gedroeg tegenover Thornton.

Phil Taylor - Michael van Gerwen 4-0
Taylor begon gelijk met een 103 finish, en brak van Gerwen. Taylor won de set met 3-1 in legs. Taylor begon de tweede set met een tien darter. Daarna brak Taylor gelijk met een 105 finish. De derde leg had van Gerwen ook geen enkele kans. Taylor won met overmacht de tweede set. In de derde set brak Taylor weer van Gerwen nu met een elf darter. De derde set speelde Taylor iets minder, maar toch won hij met 3-1 in legs. In de vierde set kon van Gerwen op 2-2 in legs komen, maar hij miste 121 op dubbel 14. Taylor pakte de set en de wedstrijd met een 121 bull finish. Taylor is in een bloedvorm, en lijkt niet te stoppen. van Gerwen verloor met 0-4 maar had een gemiddelde van bijna 100.

Mensur Suljovic - Mark Dudbridge 0-4
Eenvoudige zege voor Dudbridge.

Carlos Rodriguez - Kevin Painter 1-4
Rodriguez kon het niet waar maken. Painter won tamelijk eenvoudig, en gaat door naar de laatste 16.
 
Alan Tabern - Co Stompe 1-4
Co Stompe heeft een prima wedstrijd gespeeld. Op de juiste momenten wist hij Tabern pijn te doen met mooie finishes. Stompe heeft laten zien goed in vorm te zijn.

Dennis Smith - Kevin McDine 4-3
Smith kwam geweldig terug, na een 0-3 achterstand.
En wist vier sets op rij te winnen.

1e Ronde
Dinsdag 23 December


Vincent van der Voort - Nandor Bezzeg 3-0
Vincent heeft eenvoudig gewonnen van Bezzeg.

James Wade - Brendan Dolan 3-0
Ondanks de eindstand was dit geen gemakkelijke wedstrijd voor James Wade. Dolan miste vooral in het begin veel kansen.

Ronnie Baxter - Marko Kantele 3-1

Colin Osborne - Charles Losper 3-0Tony Eccles - Remco van Eijden 3-2
Eccles begon erg sterk aan de wedstrijd. Hij gooide zijn eerste leg direct een 164 finish. Eccles won de eerste set. De tweede set ging ook naar Eccles. De derde set won van Eijden met een 116 finish. De vierde set miste Eccles meerdere matchpijlen. En van Eijden wist te set te winnen.
De laatste set kwam Remco 0-1 voor maar uiteindelijk won Eccles de set.

Kirk Shepherd - Jan van der Rassel 2-3
In een thriller heeft Jan van der Rassel gewonnen. Maar zijn gemiddelde was niet geweldig met 84. van der Rassel treft in de 2e ronde Jelle Klaasen.

Adrian Gray - Paul Nicholson 0-3

Andy Smith - Tony Ayres 2-31e Ronde
Maandag 22 December

 
Mervyn King - Shi Yongsheng 3-0
Mervyn King heeft overtuigend gewonnen van een zeer
matige Yongsheng

Colin Lloyd - Jelle Klaasen 0-3
Klaasen begon goed aan de wedstrijd, en pakte de eerste set.
De tweede set was een sterke van Klaasen. Hij won de set met 0-3 in legs. De derde set gaf LIoyd het op, en weer won Klaasen met 0-3 in legs. LIoyd won maar 1 leg. Klaasen speelde er goed.

Adrian Lewis - Russell Stewart 3-1
De eerste set werd gewonnen door Lewis. Hij won de set met een 121 bull finish. De tweede set begon Lewis met een 70 bull finish en daarna een 111 finish. Toen ging het mis met de dubbel bij Lewis, en gaf hij de set weg aan Stewart. De derde set herpakte Lewis zich op tijd, en gooide hij weer een bull finish. Lewis won de set. De vierde set won Lewis ook, hij eindigde met een 105 finish

Marko Kantele - Lourence Ilagan (Preliminary) 5-2


Chris Mason - John McGowan 0-3

Bij Mason lukte er werkelijk helemaal niets. En dus kon McGowan eenvoudig de wedstrijd winnen.1e Ronde
Zondag 21 December

Peter Manley - Mensur Suljovic 2-3
Weer een verrassing. Manley kwam 1-0 voor, maar ging daarna
moeilijker spelen. Suljovic kwam steeds beter in zijn spel

 
Raymond van Barneveld - Mark Stephenson 3-0
Barneveld begon sterk aan de wedstrijd, en pakte de eerste set met erg goed spel. De tweede set gooide hij nog beter, Hij begon met een 102 finish, en de andere twee legs checkte hij ook pet 1 pijl. De derde set haperde de machine iets. En het werd 2-2 in legs. Stephenson had zelfs kans om de set te pakken, omdat Barney veel problemen had met de dubbels. Maar uiteindelijkte ging de set toch nog naar van Barneveld.
Stephenson speelde erg goed, maar van Barneveld heeft laten zien dat hij erg goed in vorm is.

Wayne Mardle - David Fatum 3-0
Fatum speelde niet slecht, maar miste de kansen die hij kreeg. En Wayne Mardle was de Mardle zoals we hem kennen, spelen met het publiek, en sterk in zijn spel.

Remco van Eijden - Anastasia Dobromyslova (Preliminary) 5-3
Dit was een lastige wedstrijd voor Remco. De zaal was op het begin op de hand van de enige dame in het toernooi Dobromyslova. Remco speelde wisselvallig en gaf Anastasia kans op kans. Maar Remco herstelde op tijd, en was koel genoeg om de laatste dubbel te gooien.

Andy Hamilton v Michael Barnard 3-0

Hamilton is in een supervorm. Michael Barnard deed goed zijn best, maar deze Hamilton is moeilijk te stoppen. Hamilton had een hoog gemiddelde, en het checken ging ook erg goed.


Denis Ovens - Steve Maish 3-0


Wes Newton - Per Laursen 3-1


Mark Dudbridge - Nick Fullwell 3-2
Dudbridge moest ver gaan, Uiteindelijk wist hij de partij in de tie-break te beslissen.

Mark Walsh - Jamie Caven 3-2
Beide spelers waren in grote vorm. Dit was een mooie wedstrijd van hoog niveau.

Charles Losper - Sudesh Fitzgerald (Preliminary) 6-41e Ronde
Zaterdag  20 December

Alex Roy - Kevin McDine 1-3

Phil Taylor - Steve Grubb 3-0
Steve Grubb kreeg geen enkele pijl voor een dubbel.
Dit was een zeer eenvoudige overwinning van Taylor tegen een
zeer matige Grubb.

Michael van Gerwen - Darin Young 3-1
van Gerwen verloor de eerste set, maar hij had wel een 118 finish
De tweede set won van Gerwen, omdat zijn spel beter werd.
Wel miste hij nog veel dubbels. Hij gooide deze set een 104 finish
De derde set won van Gerwen ook. ook deze set weer een hoge 124 bull finish. En de vierde set had Darin Young veel problemen om te checken, van Gerwen kon hiervan prima profiteren.

David Fatum v Shane O'Connor (Preliminary)  6-4

Alan Tabern - Steve Beaton 3-0

Een wedstrijd waarin Steve Beaton alle kansen die hij kreeg miste.
En Tabern maakte daar dankbaar gebruik van.

Barrie Bates - Felix McBrearty 3-0
Bates had geen enkele moeite met McBrearty.
 
Dennis Priestley - Warren French 3-0
Eenvoudige zege voor Priestley.

Kevin Painter - Matt Clark 3-2
In een thriller die eindigde met de allerlaatste leg in de sudden death, trok Kevin Painter aan het langste eind. Beide spelers hadden matchdarts, maar Painter wist hem te verzilveren.


Hannes Schnier - Shi Yongsheng (Preliminary) 4-6

Terry Jenkins - Dennis Smith 1-3

Na Part is er weer een hoog geplaatste speler uit het toernooi. Terry Jenkins verloor van Dennis Smith.


1e Ronde
Vrijdag  19 December 

Andy Jenkins - Co Stompe 1-3
Co Stompe won de eerste set met 2-3 in legs.
De tweede set won Jenkins.
De derde set begon stompe met een 164 finish.
Jenkins had later een 105 finish, maar Stompe won de set met 2-3.
De vierde set bleef Stompe goed darten, en won de set overtuigend.

John Part - Bill Davis 0-3
John Part kwam 0-1 in sets en 0-2 in legs achter, maar kwam daarna sterk terug tot 2-2 in legs. De beslissende leg had Part problemen met de check, en gooide Davis de leg uit en won ook set twee.
De derde set kwam Davis 1-2 in legs voor, en de vierde leg werd hij op het einde nerveus, waardoor Part op 2-2 kwam.
Maar de laatste leg wist Davis dan toch trillend te winnen.
De wereldkampioen John Part is uitgeschakeld.
 
Wayne Jones - Robert Thornton 1-3
Thornton gaat door naar de 2e ronde.
 
Warren French - Akihiro Nagakawa (Preliminary) 5-3

Een partij om snel te vergeten.
 
Roland Scholten - Carlos Rodriguez 2-3

De eerste set werd gewonnen door een goed spelende Rodriguez.
De derde leg gooide Rodriguez een 121 finish.
De tweede set won Scholten met 3-1 in legs.
De derde set was een slechte van Scholten, hij verloor.
Scholten herstelde zich goed en won de vierde set met 3-0 in legs.
Maar de laatste set verloor Scholten kansloos met 0-3 in legs.
Rodriguez won de wedstrijd met 3-2.
Roland Scholten speelde met pijnstillers I.V.M een schouderblessure

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten