18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Nieuws van de Ladbrokes.com World Championships 2010


Terug                                    Alle uitslagen en wedstrijdschema       

                                           Livestream van SBS6Zondag 3 januari
Finale 
Simon Whitlock - Phil Taylor 3-7
Taylor is voor de vijftiende keer wereldkampioen! En wat een geweldige wedstrijd van beide spelers. Met hoge gemiddelde's en veel hoge finishes.
De eerste drie legs van de eerste set begon Taylor met een 180. Taylor won de set met 1-3 in legs. In de tweede set werden beide spelers elke eigen leg gebroken. De eerste leg van de tweede set ging Taylor niet voor een hoge bull finish en zette hem weg. Dit was een verkeerde keus want Whitlock gooide toen 170 uit. Whitlock won de set met 3-2 in legs. In de derde set ging alles met de darts mee. Zo won Whitlock de set met 3-2 in legs. De vierde set maakte Taylor het weer gelijk naar 2-2. Whitlock gooide een 122 finish. In de vijfde set gaf Taylor gas met onder andere een 167 en 161 finish won hij de set. Whitlock kwam met 2-1 in legs voor in de zesde set, en kreeg kansen om de set te pakken, maar Taylor won als nog de set. De zevende set ging met 0-3 in legs naar Taylor. Taylor gooide een 122 finish. In de achtste set leek Whitlock met 2-0 in legs voor te komen, maar Taylor checkte 170, en maakte er 1-1 van in legs. Taylor won de set met 2-3 in legs. De negende set ging naar Whitlock met onder andere een 108 finish. De tiende set won Taylor ook, met in de laatste leg een 131 finish


3e en 4e plaats
Raymond van Barneveld - Mark Webster 8-10 (Legs)
Vanaf het begin had Raymond er geen zin in. Voor hem was deze wedstrijd niet meer van belang. De eer en 20.000 pound extra prijzengeld kon hem gestolen worden. Met deze instelling verdiend hij het ook niet om in een finale te staan. Er zijn in Nederland veel mensen die een jaar lang hard moeten werken om 20.000 pound te verdienen. Mark Webster was wel blij met zijn verdiende derde plaats.Zaterdag 2 januari
Halve Finale

Raymond van Barneveld - Simon whitlock 5-6
Raymond van Barneveld is in een zeer spannende wedstrijd uitgeschakeld. Barney kwam 4-2 in sets voor, maar verloor daarna drie sets op rij van Whitlock die een aantal hoge finishes gooide. Barney miste op het einde twee dubbels om gelijk te komen in de laatste set. En Whitlock maakte het toen af door 60 uit te gooien.

Phil Taylor - Mark Webster 6-0
Phil Taylor had met een gemiddelde van ruim boven de honderd geen enkele moeite met Webster. Dit was vanaf het begin geen wedstrijd. Taylor was weer eens oppermachtigVrijdag 1 januari
Kwartfinale


Mark Webster - Co Stompe 5-3
Co is uit het toernooi. Co begon niet best en kwam 4-0 in sets achter. Daarna vocht Stompe zich goed terug, en won drie sets op rij, Webster herstelde op tijd, en won de achtste set.

Simon Whitlock - James Wade 5-3
Geweldige wedstrijd was dit. En Whitlock had een gemiddelde van ruim 105. en gooide 15 x 180. Tevens gooide Whitlock een 170 en 150, 126 en 2x een 122 finish

Raymond van Barneveld - Ronnie Baxter 5-0
Beide spelers begonnen langzaam aan de wedstrijd. De eerste set werd met 3-0 gewonnen door van Barneveld. In de tweede set was Raymond zeer sterk en hij won de set weer met 3-0. In de derde set won Baxter zijn eerste leg, maar de set ging met 3-1 naar van Barneveld. De vierde set ging weer met 3-0 naar van Barneveld. Barney won ook de vijfde set, nu met 3-2. Barneveld speelde een goede partij, maar Baxter was ver onder zijn niveau van zijn  andere partijen op deze WK.

Phil Taylor - Adrian Lewis 5-0
Lewis begon goed en leek de eerste set te winnen, maar Taylor gooide een geweldige vijfde leg, en pakte de set. Hierna was Taylor heer en meester, en speelde met de arme Lewis. Lewis gooide een gemiddelde van boven de 102, maar op de beslissende momenten was Taylor ijzersterk met een gemiddelde van 107.
Woensdag 30 december
3e Ronde

Kirk Sherpherd - Mark Webster 1-4
Webster heeft de kwartfinale bereikt

Terry Jenkins - Simon Whitlock 2-4
Geweldige wedstrijd van Whitlock met een gemiddelde van boven de 100

Co Stompe - Mark Dudbridge 4-2
Met een geweldig gemiddelde van ruim 102 en 11x 180 heeft Stompe gewonnen van een goede Mark Dudbridge. Het begin was nog niet zo best, maar het werd alsmaar beter en beter. Co Stompe is in een bloedvorm.

Ronnie Baxter - Colin LIoyd 4-1
LIoyd  miste bijna alle kansen die hij kreeg in de beslissende legs. En Baxter strafte dat genadeloos af.

Andy Hamilton - James Wade 3-4
Weer een fantastische wedstrijd! Beide spelers maakte er een thriller van die ging tot de tiebreak. Hamilton had een wedstrijdpijl maar miste. Wade won met een mooie 112 finish

Raymond van Barneveld - Kevin Painter 4-1
Barney is door naar de kwartfinale. Maar weer ging het niet erg gemakkelijk. Barney kwam erg vermoeid over, zelf vertelde hij na de wedstrijd last te hebben van zijn suikerziekte. Maar ondanks dat heeft hij toch weer ruim gewonnen.


Dinsdag 29 december
2e Ronde

Andy Hamilton - Steve Beaton 4-1
Met een iets lager gemiddelde dan Beaton (94) heeft Hamilton toch ruim weten te winnen

Terry Jenkins - Darin Young 4-0
Jenkins had het makkelijk tegen Darin Young die een gemiddelde had van maar 76.

Wayne Jones - Simon Whitlock 0-4
Mooie zege van Whitlock met goed spel.

James Wade - Michael van Gerwen 4-2
van Gerwen heeft er voor gevochten, maar het was niet genoeg om te winnen van James Wade. Wade had vijf hoge finishes boven de 100.

3e Ronde 
Phil Taylor - Robert Thornton 4-1
Taylor gaat naar de kwartfinale met een gemiddelde van 104, en ontmoet daar een tegenstander in vorm Adrian Lewis die elke partij ruim boven de 100 heeft gespeeld op de Ladbrokes.

Adrian Lewis - Kevin McDine 4-0
Lewis is de man in vorm, en had geen kind aan McDineMaandag 28 december

Colin LIoyd - Denis Ovens 4-3
LIoyd speelde niet op zijn best, maar bleef zich in de wedstrijd vechten, met een aantal mooie belangrijke finishes. De wedstrijd was zeer spannend.

John Part - Kirk Sherpherd 1-4
Beide spelers speelden onder hun niveau met gemiddelde's onder de 80

Kevin Painter - Vincent van der Voort 4-3
Een geweldige wedstrijd met enorme spanning. De wedstrijd ging beide kanten op. Maar In de laatste set miste Vincent de single 14 waardoor hij niet kon checken. Painter maakte het toen af. Van der Voort gooide een mooie 164 finish. Vincent heeft gevochten voor wat hij waard was.

Mark Webster - Peter Manley 4-2
Webster kwam 2-0 in sets achter, maar kwam goed terug tot 2-2. daarna won Webster de volgende set. De zesde set miste Manley veel darts voor de set, om gelijk te komen. Webster won de set en de wedstrijd.

Raymond van Barneveld - Brendan Dolan 4-0
Barneveld speelde een onnodig moeizame wedstrijd, omdat hij het na de eerste set weer zijn hoofd liet hangen. Maar dit alles is niet nodig, hij is een geweldige darter, en liet dit ook zien door middel van een mooie negendarter. Dit is zijn tweede negendarter op de World Championship, vorig jaar liet hij het ook al zien. Als Raymond in zich zelf gaat geloven, dan heeft hij de kwaliteit om de titel weer binnen te slepen.

Ronnie Baxter - Gary Anderson 4-0
Baxter speelde een erg goede wedstrijd, en Anderson speelde onder zijn kunnen. Alle beslissende legs gingen naar Baxter.Zondag 27 december

Mervyn King - Co Stompe 2-4
Stompe speelde erg goed vandaag, Het was zelfs een van zijn beste TV optredens, maar Co liet vele kansen liggen om de partij af te maken. En King kwam steeds iets dichterbij met mooie hoge finishes. Al met al een dik verdiende zege voor Co.

Kevin McDine - Barrie Bates 4-0
Voor het eerst heeft McDine de laatste 16 weten te bereiken van de Ladbrokes World Championship

Adrian Lewis - Wes Newton 4-2
Lewis is met een gemiddelde van bijna 104 door naar de laatste 16

Alan Tabern - Mark Dudbridge 3-4
In een thriller heeft Dudbridge aan het langste eind getrokken. Tabern miste meerdere pijlen voor de wedstrijd. In de Tiebreak ging het tot 4-6 in legs.

Phil Taylor - Steve Hine 4-0
Steve Hine kon maar twee legs winnen van de legende Phil Taylor.

Robert Thornton - Jyhan Artut 4-1
Thornton moet het in de volgende ronde opnemen tegen Phil Taylor1e Ronde 
Woensdag 23 december

Wayne Jones - Alex Roy 3-1
Wayne Jones gaat naar de tweede ronde waar hij het moet opnemen tegen Simon Whitlock


Magnus Caris (P) v Francisco Ruiz 4-0 (legs)

Michael van Gerwen - Peter Wright 3-1
Michael van Gerwen heeft de tweede ronde bereikt. van Gerwen gooide zijn punten goed, maar had erg veel moeite met de dubbels.

James Wade - Steve Brown 3-1
Wade was met goed spel te sterk voor Steven Brown

Colin Lloyd - Magnus Caris 3-1
LIoyd heeft met een gemiddelde van rond de 96 de zweed Caris verslagen.1e Ronde 
Dinsdag 22 december


Andy Smith - Darin Young 2-3
Wat een spannende wedstrijd. Young kwam twee sets voor, maar Smith kwam goed terug tot 2-2. De laatste set ging op en neer, en het kwam aan op een tie-break. Smith kreeg 3 pijlen voor de wedstrijd, maar maakte het niet af. uiteindelijk won Darin Young de laatste set met 4-6 in legs.

Tomas Seyler - Jan van der Rassel (P) 1-4 (legs)
Jan van der Rassel die op het laatst is opgeroepen, heeft de eerste ronde bereikt van de Ladbrokes. Later deze avond speelt hij tegen Denis Ovens.

Steve Beaton - Carlos Rodriguez 3-0
Beaton had het niet moeilijk, hij won eenvoudig van Rodriguez

Colin Osborne - Simon Whitlock 1-3
Met een gemiddelde van ruim 101, en veel hoge finishes heeft Whitlock de tweede ronde bereikt. Whitlock speelde er goed.


Denis Ovens - Jan van der Rassel 3-1
In een matige wedstrijd met gemiddeldes van 83 heeft Jan van der Rassel het niet weten te redden.1e Ronde 
Maandag 21 december


Vincent van der Voort - Dylan Duo 3-0
Vincent van der Voort had een hel reis naar Engeland. Zijn vlucht was afgelast via Schiphol, en hij moest met de auto via Frankrijk. Aangekomen in Engeland stond alles vast I.V.M. hevige sneeuwval. En moest hij kilometers lopen om Alexandra Palace te bereiken. Ondanks dat speelde hij erg goed en gaf hij geen enkele leg af.

Haruki Maramatsu - Krzysztof Kciuk (P) 4-1
Mooie zege voor de Japanner die na de wedstrijd niet kon geloven dat hij gewonnen had.

Terry Jenkins - Paul Nicholson 3-2
Spannende wedstrijd die Jenkins in zijn voordeel wist te beeindigen

John Part - Toon Greebe 3-0
Part pakte de eerste set met een 167 finish en een gemiddelde van 110. De tweede set won part ook met o.a. een 147 finish. Greebe gooide 101 uit. De derde set ging ook naar Part. Greebe gooide een 150 finish

Ronnie Baxter - Haruki Maramatsu 3-0
Hat sprookje is uit voor Maramatsu. Hij wist 1 leg te winnen.1e Ronde 
Zondag 20 december


Ken MacNeil v Norman Madhoo (P) 4-2 (legs)

Tony Eccles v Brendan Dolan 1-3

Dolan speelde zeer goed en checkte boven de 50%.
Eccles kwam nog even terug door de derde set te winnen, maar Dolan kwam niet meer in de problemen.

Mark Dudbridge - Andree Welge 3-0
Het verschil zat hem niet in het gemiddelde, maar in het checken. Dudbridge gooide een 146 en 117 finish, en pakte bijna alle kansen die hij kreeg.

Mark Walsh - Mark Webster 2-3
Wat een spannende wedstrijd! En wat waren beide spelers goed bezig. Het verschil zat hem in de vele hoge finishes van Webster.
 
Alan Tabern - Ken MacNeil 3-2
Met veel moeite wist Tabern zijn wedstrijd te winnen.

Kevin Painter - Mensur Suljovic 3-1
Kevin Painter begon fantastisch, en gooide in de eerste set een 145 en 164 finish. Suljovic won de tweede set, maar daarna won Painter twee sets op rij

Phillip Hazel v Osmann Kijamet (P) 2-4 (legs)

Jamie Caven - Gary Anderson 2-3
Anderson kwam op 1-2 voorsprong en had daarna twee wedstrijd darts. Maar hij miste en Caven kwam op 2-2. De laatste set gaf Anderson niet meer weg.

Raymond van Barneveld - Warren Parry 3-0
Barneveld had geen kind aan Parry. Parry wist geen enkele leg te winnen. Barney deed wat er van hem verwacht werd. Hij won eenvoudig en hoefte niet zijn beste spel te laten zien.

Andy Hamilton - Osmann Kijamet 3-01e Ronde 
Zaterdag 19 december

Mervyn King - Matt Clark 3-0

De eerste set was van een goed niveau, en het werd 2-2 in legs. De beslissende leg werd gewonnen door King met een bull finish.
In de tweede set begon gelijk met een 126 bull finish, en hij gaf daarmee Clark een dreun die hij niet meer te boven. King won ook de tweede en derde set.

Aodhagan O'Neill - Les Francis (P) 4-2 (legs)

Jelle Klaasen - Barrie Bates 1-3
Klaasen begon sterk en won de eerste set. De tweede set miste Klaasen veel dubbels voor de set winst. En Bates pakte de set. Daarna ging Bates steeds beter spelen, en Klaasen steeds minder. En de derde set ging ook naar Bates. In de vierde set kwam Klaasen met 2-2 goed terug na een 0-2 leg stand. Maar de beslissende leg werd met een 135 bull finish gewonnen door Bates.

Adrian Lewis - Aodhagan O'Neill 3-0
Lewis speelde geweldig. Met een gemiddelde van 106.5 veegde hij de vloer aan met de arme O'Neill. Lewis was erg sterk op de dubbels.

Peter Manley - Andy Jenkins 3-2
Manley pakte de eerste set met een mooie 127 bull finish. De tweede set kwam Jenkins goed terug en won de set. De derde set miste Manley zes dubbels om de set te winnen. Jenkins checkte wel. In de vierde set begon Jenkins te missen, en wist Manley gelijk te komen. De beslissende set was Manley oppermachtig.

Jarkko Komula - Roman Konchikov (P) 4-3 (legs)
Komula speelde niet goed en wist uiteindelijk moeizaam te winnen.

Roland Scholten - Steve Hine 2-3
Scholten begon goed, maar zakte diep weg, en gaf daarmee ook de wedstrijd weg.

Co Stompe - Steve Maish 3-1

Stompe kwam behoorlijk zenuwachtig over tijdens de wedstrijd, maar hij wist toch als eerste Nederlander de tweede ronde te bereiken.

Kirk Shepherd - Scott Burnett 3-0
Eenvoudige zege voor Kirk Sherpherd

Wes Newton v Jarkko Komula 3-01e Ronde 
Vrijdag 18 december

Wayne Mardle - Jyhan Artut 0-3

Wat is er met Mardle aan de hand? Hij is het hele jaar al uit vorm en vandaag verloor hij kansloos van de nieuwkomer Artut. Jyhan Artut speelde een prima wedstrijd, maar had moeite om de laatste leg te winnen.

Per Laursen - Christan Perez (Preliminary ronde) 3-4(legs)
Perez won met een 100% check out

Dennis Priestley - Kevin McDine 2-3
Lange tijd leek het erop dat Priestley de wedstrijd ging winnen, maar McDine gaf nooit op, en bleef Priestley onder druk zetten. Op het einde van de wedstrijd kwam McDine pas langszij, en wist de wedstrijd knap te winnen.

Phil Taylor - Colin Monk 3-0
Taylor was oppermachtig en stond zelfs geen leg af.
Taylor gooide een 170 finisch

Robert Thornton - Christan Perez 3-1
Perez won de eerste set, maar daarna was Thornton volledig de baas over de wedstrijd.

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten