18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Lakeside World Professional Darts Championship 2004

 

 
Terug

 
Uitslagen heren          Uitslagen dames                  


Dag 9  Finaledag (Zondag 11-01-2004)

Mervyn King - Andy Fordham 
Andy Fordham heeft de wereldtitel !!!  The Viking heeft met 6-3 gewonnen van Mervyn King. Andy heeft het dit toernooi niet makkelijk gehad, noem maar als tegenstanders Darryl Fitton,
Raymond van Barneveld en in de finale Mervyn King, Hij is dus terecht de winnaar van de
Lakeside 2004. De eerste set in de finale was voor King set 2, 3, en 4 waren voor Fordham, set 5 en 6 weer voor King, het stond toen 3-3. Daarna viel King terug, en The Viking bleef hoog gooien, en goed in de dubbels, hij won drie sets op rij, en de titel was binnen.The Viking kan een mooie boot kopen, hij is 50.00 pound rijker.
 

Dag 8 (Zaterdag 10-01-2004)

Raymond van Barneveld - Andy Fordham

Raymond is ook maar een mens!  Andy Fordham heeft de kampioen van vorig jaar verslagen met 5-4. Raymond begon sterk en kwam 3-0 in sets voor. Andy kwam terug tot 3-2, maar Raymond won de zesde set, en het was weer 4-2. Daarna kreeg The Viking vleugels, hij ging steeds hoger gooien, en de dubbels gingen ook perfect. Fordham pakte 3 sets op rij, en won de wedstrijd, hij staat nu voor het eerst in de finale van een groot toernooi, zijn tegenstander word Mervyn king. Barney had een gemiddelde per pijl van 32.57 en Fordham 32.56.
 
Trina Gulliver - Francis Hoenselaar

Voor de vierde keer is Trina Gulliver de winnares geworden van de Lakeside (Embassy). Trina won met 2-0 van Francis Hoenselaar. Het niveau was goed, maar het is wel jammer dat een dames finale nog steeds zo kort is met twee gewonnen sets. Trina liet in ieder geval weer zien dat ze nog steeds de beste vrouw is in het darten.
 
Mervyn King - Tony O'Shea
King staat ondanks alles wat er gebeurd is, gewoon in de finale. Hij won ruim van Tony O'Shea met 5-1. King was erg dichtbij een negendarter, hij miste de negende pijl op dubble 12. Als King in de finale tegover Raymond van Barneveld komt, zal dit erg beladen zijn, omdat hij deze week uit het team van Barneveld gezet is.
 
 
Dag 7 (Vrijdag 09-01-2004)

 
Ritchie Davies - Mervyn King
Wat een wedstrijd!, in een thriller van een partij waar alles in zat heeft Mervyn King gewonnen met 5-4 van Ritchie Davies. Er waren hoge uitgooien (Davies met een 161 bull finish), Hij kwam zelfs terug  van een flinke achterstand,.en kreeg drie wedtrijdpijlen. Mervyn die koel bleef ondanks de vele kritieken, en toch zonder angst de laatste legs uitspeelde. King lijkt ook weer wat respect te krijgen van het publiek. Dit alles maakt het darten zo mooi.

Francis Hoenselaar - Clare Bywaters
Francis Hoenselaar in de Finale! Francis Hoenselaar versloeg in een korte partij haar opponent Clare Bywaters met 2-1 en staat in de finale tegenover Trina Gulliver. In deze vorm is Francis zeker in staat om de bokaal mee naar Nederland te nemen!

Ted Hankey - Tony O'Shea
Tony O'Shea verslaat Ted Hankey kansloos met 5-1 in de kwart finale, Ted Hankey liet het liggen op de dubbels boven de honderd en haalde niet het niveau dat hij het afgelopen jaar had!
Tony O'Shea is de verassende winnaar en gaat door naar de halve finale!


Dag 6 (Donderdag 08-01-2004)
 
Andy Fordham - Darryl Fitton
In een goede en spannende wedtrijd heeft Andy Fordham gewonnen met 5-4 van Darryl Fitton. Andy Fordham moet in de halve finale tegen Raymond van Barneveld. Bij de Doeland Masters kwamen ze elkaar ook tegen, toen was Barney met 3-2 de sterkste.

Karin Krappen - Trina Gulliver
Karin Krappen heeft kansloos verloren van Trina Gulliver met 2-0.
Trina Gulliver staat in de finale. 

Raymond van Barneveld - John Walton
Raymond van Barneveld heeft met een gemiddelde van 34.61 per pijl gewonnen van John Walton met 5-1. Raymond gaat naar de halve finale van de lakeside 2004. Hij heeft een record gebroken, dit is het hoogste gemiddelde ooit gespeeld bij de Lakeside/Embassy. Als hij zo blijf spelen, dan zal hij zonder problemen zijn vierde Lakeside / Embassy titel binnenhalen.
 


Dag 5 (Woensdag 07-01-2004)
 
Mervyn King - Jarkko komula
In een bizarre wedstrijd heeft King 3-2 gewonnen van de Fin Jarkko Komula. King werd vanaf zijn opkomst uitgefloten door het grooste deel van het publiek. Ondanks dat kwam hij 2-0 voor in sets. Jarkko kwam goed terug tot 2-2, maar de laatse set was weer voor King.

Steve Duke - Ritchie Davies
De man uit Wales Ritchie Davies staat in de kwartfinale, hij won met 3-0 van Steve Duke. Ritchie Davies had een gemiddelde van 32.22 per pijl, en Steve Duke had 32.28.
Duke heeft maar 3 legs minder gewonnen dan Davies, maar hij verloor steeds de vijfde leg
in elke set. Steve Duke gooide 146 uit.

 
Gary Robson - Tony O'Shea
In een spannende en zeer goed partij, heeft Tony O'Shea met 3-2 Gary Robson verslagen. O'Shea begon zijn partij met een 152 uitgooi, en eindigde met 108 in de laatste leg. Robson had een 121 bull finish. In de kwartfinale moet O'Shea tegen Ted Hankey.
 
Ted Hankey - Stephen Bunting
Ted Hankey heeft de kwartfinale bereikt door moeiteloos 3-0 de winnen van de jonge Stephen Bunting. Bunting won de eerste leg, maar gooide daarna niet meer hoog genoeg om The Count bij te houden. De tweede set had Bunting 2 pijlen voor de set om op
1-1 te komen, maar hij miste.
 


Dag 4 (Dinsdag 06-01-2004)
 
Andy Fordham - Tony West
Een Viking in vorm is moeilijk te verslaan, Andy staat in de kwartfinale door Tony West verslagen te hebben met 3-0. Alles lukte bij Fordham, de score's, en de dubbels. Hij had een dart gemiddelde van 30.62 per pijl, en West 30.42. Tony West speelde geen slechte partij, maar kwam elke keer net iets te kort. Fordham treft in de kwartfinale Darryl Fitton ook een punten kanon.

Robert Wagner - John Walton
John Walton heeft de kwartfinale bereikt, Hij speelde 3-1 tegen de Noor Robert Wagner. De eerste set ging naar Wagner, niet omdat hij goed speelde, maar omdat Walton 15 darts op de dubbels had, en er maar 1 raak gooide. Daarna gingen de dubbels beter bij Walton, en kon hij de volgende drie sets winnen. Wagner gooide wel 116 en 142 uit. John Walton moet het in de kwartfinale opnemen tegen Raymond van Barneveld.
 
James Wade - Darryl Fitton
James wade heeft kansloos 0-3 verloren van Darryl Fitton. Fitton had een dart gemiddelde van 31,88, en hij gooide in de laatste leg 118 uit. James Wade was een stuk rustiger, en sportiever, als in zijn eerste wedstrijd, Maar hij miste teveel dubbels. Fitton speelde een zeer goede wedstrijd, met zes keer 180.
 
Raymond van Barneveld - Paul Hogan
Raymond van Barneveld heeft 3-1 gewonnen met een dart gemiddelde van 32.88 van een goede Paul Hogan. Hogan won de eerste set, omdat hij elke kleine kans die hij kreeg ook pakte. Maar Barney ging steeds beter gooien, ook de dubbels gingen beter, en hij won drie sets op rij, en de wedstrijd was beslist. Barney gooide zes keer 180. Hogan gooide 125 uit.


 Dag 3 (maandag 05-01-2004)
 
Jarkko Komula - Paul Hanvidge
De Fin Jarkko Komula heeft 3-1 van de Schot Paul Hanvidge gewonnen. Hij treft de volgende ronde Mervyn King. Beide spelers hadden een dart gemiddelde van onder de 29.
 
Rick Hofstra - Mervyn King
Weer een Nederlander eruit. Mervyn King heeft 3-1 gewonnen van Rick Hofstra. Hofstra won de eerste set, de andere sets gingen allemaal naar King. De wedstrijd werd lange tijd onderbroken, omdat volgens King de afstand naar het bord weer niet goed was. Alles werd nagemeten, maar niet veranderd. Daarna keerde het publiek zich tegen King inclusief de Engelsen. Hofstra kwam niet goed meer in zijn spel. King gooide nog 156 uit.
 
Martin Adams - Ritchie Davies
Martin Adams legt eruit. In een goede partij verloor hij 2-3 van Ritchie Davies. Beide spelers zaten op een gemiddelde van ruim 30 per pijl. Adams won de eerste set, daarna won Davies zes goede legs op rij, de vierde set was voor Adams,en vijfde set was weer voor Davies.
 
Albertino Essers - Steve Duke
Albertino Essers heeft 1-3 verloren van Steve Duke. Beide begonnen slecht, Albertino won wel de eerste set, Maar toen hij kansen kreeg in de tweede set, kreeg hij weer last van de bibbers. Hij had weer problemen om de eerste pijl los te laten, vooral op de dubbels. In de vierde set leek het beter te gaan, maar Steve Duke trok de set toch naar zich toe.
 

Dag 2 (zondag 04-01-2004)


Carina Ekberg - Clare Bywaters
Bij de vrouwen staat Clare Bywaters in de halve finale. Clare won met 2-0 van Carina Ekberg.
 
Steve Coote - Gary Robson
Gary Robson heeft in een thriller van Steve Coote met 3-2 gewonnen. De eerste twee sets waren voor Steve Coote, en Steve had in de derde set zelfs een wedstrijdpijl. Maar Daarna
kwam Robson sterk terug tot 2-2. in totaal had Robson 4 en Coote 2 wedstrijdpijlen. de wedstrijd ging tot de allerlaatste leg, die Robson won. (5e set 5-6 in legs) 
 
Tony O'Shea - Gary Anderson
Tony O'Shea heeft vrij eenvoudig gewonnen van Gary Anderson met 3-0. Tony speelde niet zijn beste wedstrijd, maar Gary zat totaal niet in de wedstrijd.
 
Ted Hankey - Colin Monk
In een partij waar alles in zat, spanning , hoge kwaliteit, heeft Ted Hankey gewonnen van Colin Monk met 3-2. Ted won de eerste twee sets, daarna gooide Colin 125 uit met dubble bull, single bull , dubble bull, waardoor Colin beter ging gooien, hij kwam terug tot 2-2. In de laatste set kon het alle kanten opgaan, maar Ted Hankey was de gelukkige.
 
Vincent v/d Voort - Stephen Bunting
Het talent wint van de ervaring. Het was een goede en spannende wedstrijd, alleen werden er teveel dubbels op het juiste moment gemist. De 18 jarige Engelsman Stephen Bunting liet zien, dat er rekening gehouden moet worden met hem. Vincent miste veel teveel dubbels, en na afloop van de wedstrijd, zei hij dat er een wind op het podium stond waar hij nogal last van had. Vincent v/d Voort verloor met 2-3 van Stephen Bunting.
 
Darryl Fitton - Tony David
De wedstrijd tussen Darryl Fitton en Tony David, bracht wel de spanning maar niet de kwaliteit die iedereen gehoopt had. Fitton begon slecht met 4 legs verlies op rij, Maar kwam daarna beter in zijn spel. Toch miste hij teveel dubbels, zijn vijfde wedstrijdpijl bracht hem de overwinning. Darryl Fitton won met 3-2 van de nummer vier op de plaatsinglijstTony David.
 
Francis Hoenselaar - Mieke de Boer

Francis Hoenselaar heeft vrij gemakkelijk gewonnen met 2-0 tegen Mieke de Boer.Francis liet zien dat ze goed in vorm is met hoge gooien. Mieke bracht niet waar toe ze in staat is, ze miste zelfs veel singles.
 
James Wade - Shaun Greatbatch
James Wade heeft door de hele wedstrijd te mopperen, zijn resultaat gehaald.Hij won van Shaun Greatbatch met 3-0. Greatbatch miste op de belangrijke legs zijn dubbels, Tevens had hij door de houding van James Wade moeite met zijn concentratie.
Na afloop van de wedstrijd zei Shaun Greatbatch, dat hij met het darten gaat stoppen.
 

Dag 1 (zaterdag 03-01-2004)
 
Tony West - Mick Reed

Tony West heeft zijn wedstrijd tegen de grote onbekend Mick Reed gewonnen met 3-1. Mick Reed liet zien dat hij het niveau goed aankon, Maar Tony was een klasse beter.
 
Karin Krappen - Anna Kirk
Karin Krappen heeft bij de vrouwen 2-0 gewonnen van Anne Kirk, Karin moet donderdag in de halve finale tegen Trina Gulliver.
 
John Walton - Tony Eccles
John Walton heeft in een wedstrijd die beide kanten op kon, de wedstrijd tegen Tony Eccles gewonnen met 3-2. In de vijfde set stond het 2-2, daarna won Jhon Walton twee legs op rij.
 
Andy Fordham - Brian Derbyshire

Andy Fordham had het vrij gemakkelijk in zijn eerste partij. Hij won met 3-0 van Brian Derbyshire. Andy miste twee keer een 161 uitgooi, hij raakte met zijn laatste pijl de single bull inplaats van de dubble bull.
 
Raymond van Barneveld - Peter Hunt
Raymond van Barneveld heeft vrij eenvoudig gewonnen van Peter Hunt met 3-0. Met een gemiddelde van ruim 30 per pijl, speelde Barney toch onder zijn kunnen. Raymond zal beter moeten gaan spelen om tot de finale te komen.
 
Robert Wagner - co Stompe
Co Stompe heeft in een thriller verloren met 2-3 van Robert Wagner. Co had 4 pijlen voor de wedstrijd, maar hij miste teveel dubbels. Wat ook gezegd moet worden is,dat het geluk ook niet aan de zijde was van Co Stompe. hij gooide regelmatig tegen het ijzer aan van de dubbels, en in de tweede set bij een 2-2
legs stand gooide hij zelfs op het ijzer van de dubble twintig, waardoor hij nog de set verloor.
 
Trina Gulliver - Barbara Lee
Trina Gulliver heeft 2-0 gewonnen van Barbara Lee. Gulliver gooide twee keer 180, en de arme Barbara Lee heeft maar een leg gewonnen.
 
Bob Taylor - Paul Hogan
Bob Taylor heeft verloren van Paul Hogan met 0-3. Bob gooide 131 en 128 uit maar speelde verder een matige wedstrijd.

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten