18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Dartsinfo bij Doeland Masters 2003

TerugDit is hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.
Hier werd de Doeland Masters gehouden in het weekend van 12 december 2003. Wij van Dartsinfo waren het hele weekend aanwezig in het hotel, en daar hebben wij geen spijt van gehad. De sfeer was goed, het hotel was perfect, en de dartspelers waren makkelijk te benaderen. Behalve King en Ted Hankey. Een pluim voor de organisatie van de Doeland Masters.En voor ons Nederlanders was er een goede afloop met onze Barney als winnaar.
 
 
Druk op de naam van de speler voor een streaming van de stage opkomst.

Andy Fordham   Tony David   Co Stompe   Bob Taylor   John WaltonNatuurlijk was de Mastercaller van dit belangrijke toernooi weer Martin Fitmaurice. Voor het eerst waren er ook veel rankings punten te halen. Martin Fitmaurice zorgde weer voor een goede sfeer door gebruik te maken van zijn engelse humor.

Andy Fordham - Shaun Greatbatch 0-5

Tony West - Steve Coote 5-2

Albertino Essers - Brian Derbyshire 5-2

Tony O'Shea - Robert Wagner 5-4


De kwart finalisten: Andy Fordham / Raymond van Barneveld / Rick Hofstra / Martin Adams / Ted Hankey / Mervyn King / Stephan Bunting / Tony O'SheaOok wij wilden graag gezien worden met de dartspelers, en dat was bij dit toernooi niet lastig. Na afloop van de wedstrijden kon je zelfs met de darters in het cafe een biertje drinken.


Wat opviel:

Tony West speelde niet goed, in zijn eerste partij won hij van Steve Coote met 5-2 maar zijn tweede partij verloor hij kansloos van Rick Hofstra 1-5.

Stephen Bunting, de 18-jarige uit Engeland, is een belofte voor de toekomst. Hij won in de poule van Bob Taylor 5-0, en van John Walton 5-4. In de kwart finale verloor hij in een spannende wedstrijd van Tony O'Shea 2-3.

Rick Hofstra was dit toernooi ook goed in vorm. Rick won in de poule wedstrijden van Steve Coote 5-3, en van Tony West 5-1. In de kwart finale versloeg hij Martin Adams met 3-2. In de halve finale verloor hij van een goede Raymond van Barneveld 1-3.

Raymond van Barneveld begon drie maal een leg met twee keer 180 tegen Rick Hofstra. Een keer gooide hij ook zijn zevende pijl in de tripple twintig, maar hij miste de tripple 15.

Andy Fordham zat om 10.30 uur, toen wij uit de ontbijtzaal kwamen, al in de bar aan een dubbele Cognac. Hij speelde wederom weer een degelijk toernooi.

Co Stompe verloor beide partijen in zijn poule.

Mervyn King gooide de laatste leg in de finale tegen Raymond van Barneveld met zijn pijlen omgekeerd. Hij heeft met ingooien wel eens een negen darter op deze manier gegooid.


 

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten