18-05-2017 van Gerwen wint de Premier Leaque -

Vandaag was het tijd voor de pla... meer
 

 Wat zijn de spelregels?
 

  Darten.beginthier
Dart.pagina
Boogolinks
 
 


 
Special Open Kampen Darts 2005


Terug

Op 22 januari werd voor de tweede keer het Open Kampen Darts gehouden. Ditmaal was de locatie de KHC hal in Kampen. Er waren vele nationale en internationale topdarters aanwezig. Dit jaar wilde de organisatie het nog grootser aan pakken. Bij de heren was het prijzengeld verdubbeld (hoofdprijs 5000), bij de dames zelfs verviervoudigd (2000). Martin Fitzmaurice was de mastercaller. De organisatie had de beschikking over 64 dartsbanen (Datadart). Wij van Dartsinfo waren op uitnodiging van de organisatie live bij dit mooie toernooi aanwezig, en daarvan hadden wij geen spijt! Het toernooi liep op rolletjes en het ontbrak de spelers aan niets. In de Vip room werden ze verwend met gratis drank en een goede catering. Wat jammer was is dat enkele top darters op het allerlaatste moment hadden afgezegd, wat problemen gaf voor de organisatie, maar die werden direct opgelost. Tussen de wedstrijden door was er zelfs live muziek op het podium aanwezig, en dat werd zeer gewaardeerd door de honderden bezoekers die voor maar 7,50 Euro aanwezig konden zijn. Vanaf de halve finales werd er gespeeld op een mooi podium. Kortom het Open Kampen is uitgegroeid tot een volwassen en zeer goed georganiseerd toernooi, en zeker ook volgend jaar de moeite van het bezoeken waard.

Dit is Raoul Koelewijn, de organisator van het Open Kampen die er onder andere voor zorgde dat het toernooi goed en strak verliep.

Vanaf de tribune had je een goede kijk op alle 64 dartbanen, zoals je kan zien waren er een hoop bezoekers naar dit toernooi toe gekomen.

Dit is Manuel Torres, die vlak voor de kwartfinale werd uitgeschakeld door Renier Schouten. Torres is in het dagelijks leven parkeerwacht, en hij is altijd in voor een praatje. Hij deelde veelvuldig handtekeningen uit aan de jeugd.

John Walton speelde een goed toernooi, maar kwam net te kort in de finale tegen Martin Adams. Onze landgenoot Albertino Essers werd in de halve finale uitgeschakeld door deze John Walton

In de VIP Room was Robert Wagner weer goed aanwezig met zijn humor, Wagner liet op de ingooi banen zien dat hij goed in vorm is.

Tomas Seyler speelde goed en won hier van Ubro, Seyler werd later uitgeschakeld door Reinier Schouten die een goede vertragings techniek had, waar Seyler zich na afloop nog druk over maakte. 

De uitslagen werden weer goed en snel bijgehouden door de afgevaardigden van de NDF.

Zoals je kunt zien was het carnevals publiek ook vertegenwooordigd op het Open Kampen.

John Walton in aktie

De altijd aardige Francis Hoenselaar in de VIP Room. Francis won het toernooi, en was daardoor 2000 EURO rijker.

Hier nogmaals een kijkje vanaf de tribune

Ook Rick Hofstra was aanwezig.Hij kwam jammer genoeg niet ver in het toernooi.

Hier een zicht vanaf de vloer. en weer kunnen wij zien dat het goed druk was op het Open Kampen.

Dit waren de drie ingooi banen in de VIP Room.

Martin Adams versloeg met 3-2 John Walton in de finale, en daar was hij zichtbaar gelukkig mee. Hij kon 5000 Euro op zijn bankrekening bijschrijven.

Beide winnaars voor de Dartsinfo camera. Francis versloeg in de finale Rilana Erades met 2-0.
Na afloop van een succesvol toernooi, konden wij Martin Adams nog even snel ons visitekaartje overhandigen.

 

  
 

 

  Online Games
First 2 Zero
Smilie Darts
 
 


 
  Toernooi aanmelden!
Adverteren
Redactie
Overig
 
 


 
  Dartsinfo bij Harrows Open Holland 2005
Dartsinfo bij Open Kampen 2005
Dartsinfo bij Doeland 2004
Dartsinfo bij DDF/PDPA in Ahoy
Finishlijst
Zet als startpagina
Zet bij favorieten